Stiri

13 Decembrie 2017, 17:07 / 0 comentarii

Meriam Jane Ndubuisi - Drumul spre finala Vocea Romaniei

Meriam este de origine nigeriana, dar locuieste in Italia. Muzica i-a salvat viata. Lumea a inceput sa aprecieze vocea ei neagra, asa ca a inceput sa vada un avantaj in culoarea ei.

13 Decembrie 2017, 15:43 / 0 comentarii

Zsuzsana Cerveni - Drumul spre finala Vocea Romaniei

Zsuzsana este din Bucuresti si este eleva la Colegiul de Arta “Dinu Lipatti”, sectia canto clasic.

13 Decembrie 2017, 15:39 / 0 comentarii

Andrada Cretu - Drumul spre finala Vocea Romaniei

Andrada Cretu este din Drobeta Turnu Severin si are doar 17 ani. Parintii i-au remarcat talentul in muzica inca de cand era mica, asa ca au inscris-o la Scoala de Arte, sectiunea canto. 
13 Decembrie 2017, 14:28 / 1 comentarii

Ana Munteanu - Drumul spre finala Vocea Romaniei

Ana Munteanu, este o fata talentata din Chisinau, eleva a liceului de muzica Ciprian Porumbescu. Ea studieaza xilofonul, tobele si pianul. Nu a performat niciodata in domeniul muzical, dar are un talent extraordinar, mostenit de la parintii ei. Studiaza foarte mult si cam toata viata ei se invarte in jurul muzicii. 

13 Decembrie 2017, 12:48 / 0 comentarii

Interviu Exclusiv cu Oana Tache, Digital Host Vocea Romaniei: "E multa emotie in culise!"

Vineri, de la 20:30, vom urmari un spectacol plin de emotie si determinare in marea finala Vocea Romaniei.

13 Decembrie 2017, 10:34 / 3 comentarii

Arilena Ara canta piesa Nentori in finala Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, la PRO TV!

Arilena Ara canta astazi in finala Vocea Romaniei! Cantareata de origine albaneza a lansat pana acum mai multe single-uri care au avut un succes rasunator in tara ei, iar in 2016 s-a facut remarcata si in afara granitelor cu melodia Nentori. Piesa Arilenei este pe primele locuri in topurile muzicale din Romania, iar vineri o va canta pe scena celei mai tari competitii a vocilor.
09 Decembrie 2017, 13:54 / 10 comentarii

Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuzsana Cerveni sunt finalistele Vocea Romaniei!

Semifinala Vocea Romaniei le-a adus aseara telespectatorilor un spectacol memorabil si reprezentatii pline de stralucire, energie si entuziasm. Show-ul a fost deschis de invitata speciala, INNA, care a cantat melodiile Nirvana si Ruleta si a prezentat un moment fabulos pe scena celei mai tari competitii a vocilor. Concurentii au interpretat cate doua melodii, una singuri si una impreuna cu colegul de echipa si cu antrenorul, iar romanii si-au votat preferatii si au ales finalistele sezonului sapte. Pentru prima data la Vocea Romaniei, in marea finala merg patru fete: Meriam Jane Ndubuisi din echipa Tudor, Ana Munteanu din echipa Smiley, Zsuzsana Cerveni din echipa Lori si Andrada Cretu din echipa Despot.
09 Decembrie 2017, 00:00 / 13 comentarii

Ei sunt cei patru concurenti care se lupta in MAREA FINALA a Sezonului 7 Vocea Romaniei

Telespectatorii au avut parte de un show de exceptie si voci de milioane in semifinala sezonului 7 Vocea Romaniei, iar publicul a desemnat cei patru finalisti care se vor lupta saptamana viitoare pentru marele trofeu al acestui sezon.

08 Decembrie 2017, 18:47 / 132 comentarii

Afla aici cum iti poti sustine favoritii in SEMIFINALA Sezonului 7 Vocea Romaniei

Au intors scaunele antrenorilor, au intrat in ringul confruntarilor si au demonstrat ca vocile lor merita ascultate, iar acum se lupta pentru a ajunge in MAREA FINALA a sezonului 7 Vocea Romaniei.