Juriu Vocea Romaniei

Stiri

06 Octombrie 2017, 14:59 / 1 comentarii

De doua ori Ador pentru Loredana la Sala Palatului: 10 si 11 noiembrie

Ca urmare a solicitarilor de bilete, Loredana anunta o noua zi de spectacol pentru productia Ador, pe 11 noiembrie la aceeasi ora ca si primul show: 20.00.
06 Octombrie 2017, 12:41 / 0 comentarii

Tudor Chirila incepe sa arbitreze in cea de-a sasea editie Vocea Romaniei, astazi, de la 20:30!

Antrenorii au fost impresionati, emotionati sau uimiti, dar niciodata nu au ramas fara cuvinte, iar in cea de-a sasea editie Vocea Romaniei va ploua cu decizii si reactii nebanuite. 

30 Septembrie 2017, 13:32 / 0 comentarii

Vocea Romaniei a adus spectacolul suprem al vocilor in casele romanilor!

Echipele sunt aproape complete, iar emotiile sunt din ce in ce mai mari la Vocea Romaniei! Vineri, Tudor, Smiley, Lori si Despot au ascultat cu atentie fiecare voce, le-au dat sfaturi utile concurentilor, i-au ajutat sa faca alegerile potrivite, dar s-au implicat si in cateva dintre momentele lor. Antrenorii au avut parte si de o surpriza in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute: o concurenta le-a daruit portretele realizate de ea.

29 Septembrie 2017, 23:04 / 0 comentarii

Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in a cincea editie Vocea Romaniei. Vezi aici prestatiile lor

O alta editie de auditii pe nevazute s-a lasat cu lupte stranse intre Loredana, Tudor Chirila, Smiley si Adrian Despot, care au folosit toate armele pentru a-si aduce in echipe cele mai bune voci ale sezonului sapte.

28 Septembrie 2017, 13:49 / 0 comentarii

Un semifinalist Romanii au talent urca ASTAZI pe scena Vocea Romaniei! De la 20:30, la PROT TV

Concurentii devin tot mai exigenti, iar antrenorii tot mai convingatori la Vocea Romaniei! Lupta pentru cele mai bune voci din sezonul sapte continua vinerea aceasta, de la 20:30! Tudor, Smiley, Lori si Despot mai au foarte putine locuri in echipe si sunt extrem de atenti in momentul in care intorc scaunele, insa batalia este apriga, pentru ca participantii sunt extrem de buni si le fac celor patru alegerile foarte dificile. 

26 Septembrie 2017, 12:29 / 0 comentarii

Concurenti exigenti, antrenori convingatori! Vineri, la Vocea Romaniei

Concurentii devin tot mai exigenti. Antrenorii devin tot mai convingatori. Doar Vocea conteaza. Vineri, de la ora 20:30, la ProTV!

23 Septembrie 2017, 10:54 / 0 comentarii

Vocile au rasunat, iar antrenorii s-au luptat aprig pentru ele in cea de-a patra editie Vocea Romaniei

Concurenti cu voci fenomenale si cu sansa de a castiga marele trofeu al competitiei au urcat vineri pe scena Vocea Romaniei.

22 Septembrie 2017, 23:00 / 0 comentarii

Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in a patra editie Vocea Romaniei. Vezi aici prestatiile lor

Butoanele s-au aprins, scaunele s-au intors, iar Tudor, Smiley, Lori si Despot si-au pus in aplicare strategiile pentru a atrage in echipa lor cele mai bune voci din acest sezon.

21 Septembrie 2017, 14:15 / 1 comentarii

O fosta campioana la karate il invata pe Smiley arte martiale, ASTAZI, la Vocea Romaniei! De la 20:30, la PROTV

Drumul spre cele mai bune voci e pavat cu lupte aprige, dar uneori concurentii contraataca! Maine, de la 20:30, in cea de-a patra editie Vocea Romaniei vom vedea cum decid unii participanti sa le faca fata antrenorilor si la ce masuri apeleaza pe scena.