Dă votul mai tare și decide soarta competiției!
Juriu Vocea Romaniei

Stiri

27 August 2017, 12:58 / 4 comentarii

Competitia vocilor revine din 8 septembrie! La ce piese da sunetul mai tare noul antrenor Adrian Despot

Competitia in care doar vocea conteaza revine din 8 septembrie la PRO TV, intr-o formula noua, cu Adrian Despot in calitate de antrenor alaturi de Tudor Chirila, Loredana si Smiley.

25 August 2017, 17:10 / 1 comentarii

Toamna aceasta, doar vocea conteaza! Ce melodii recomanda Tudor Chirila in 2017

Intr-un interviu acordat in pauzele de la filmarile noului sezon Vocea Romaniei, Tudor a fost provocat de Oana Tache sa faca un top cu trei melodii pe care le-ar recomanda pentru anul 2017, iar printre acestea se numara si cea mai noua piesa a Ligiei Hojda, fosta concurenta din sezonul patru care a facut parte din echipa sa.

25 August 2017, 12:15 / 2 comentarii

Din 8 septembrie, doar vocea conteaza, numai la PRO TV! Incepe sezonul sapte Vocea Romaniei!

Vineri, 8 septembrie, de la 20:30, incepe sezonul sapte Vocea Romaniei! Antrenorii sunt intr-o forma de zile mari, Pavel Bartos are grija ca atmosfera sa fie una de sarbatoare, iar concurentii sunt pregatiti sa-si transforme emotiile in curaj si sa dea totul pe scena pentru a intoarce toate cele patru scaune si pentru a impresiona o tara antreaga. Telespectatorii vor avea parte de voce la superlativ, energie, comentarii savuroase, interactiuni care vor surprinde, o lupta cum nu s-a mai vazut si un show fantastic.
22 August 2017, 09:54 / 0 comentarii

Sezonul sapte Vocea Romaniei aduce noutati in format!

In aceasta toamna, Tudor, Smiley, Lori si Despot incep lupta pentru cele mai bune voci in sezonul sapte Vocea Romaniei!

17 August 2017, 12:42 / 1 comentarii

Tudor si Smiley sunt ca basul si cu toba mare in sezonul sapte Vocea Romaniei!

Filmarile pentru sezonul sapte Vocea Romaniei continua! Tudor, Smiley, Lori si Despot au adus in echipele lor concurenti cu voci extraordinare si au format primele dueluri, iar emotiile au crescut vizibil in intensitate. Cu toate acestea, atmosfera in platoul show-ului este una fantastica, antrenorii sunt in permanenta pusi pe glume, iar in pauze stau impreuna si fac schimb de idei, iar Pavel Bartos pregatește in detaliu fiecare interventie.

25 Iulie 2017, 11:50 / 2 comentarii

"De data aceasta va trebui sa luptam!" Ce spune Adrian Despot despre relatia cu antrenorii veterani de la Vocea Romaniei

Liderul trupei Vita de Vie revine in televiziune la Vocea Romaniei, unde va lupta cu Loredana, Smiley si Tudor Chirila pentru cele mai bune voci ale sezonului sapte. Ce spune despre noii lui colegi si aceasta provocare din cariera lui? Afla de la noi!

24 Iulie 2017, 14:37 / 0 comentarii

Robert Botezan: "Vocea Romaniei a fost competitia care m-a invatat cel mai mult dintr-ale domeniului muzical"

Robert Botezan ne-a povestit cum l-a schimbat "Vocea Romaniei" si le-a transmis un mesaj celor care s-au inscris pentru noul sezon.