Juriu Vocea Romaniei

Stiri

07 Septembrie 2016, 11:50 / 0 comentarii

Mai sunt doar doua zile pana cand Pavel Bartos va spune: Sa fie voce!

In numai doua zile, cea mai buna competitie a vocilor va rasuna in casele tuturor romanilor, iar Pavel Bartos, gazda emisiunii, este nerabdator sa vada prima editie a celui de-al saselea sezon Vocea Romaniei alaturi de colegi si prieteni. 
06 Septembrie 2016, 15:40 / 0 comentarii

"Am o echipa frumoasa, talentata si foarte unita.". Ce a declarat Smiley despre sezonul sase Vocea Romaniei INTERVIU EXCLUSIV

Smiley a vorbit despre concurentii din sezonul sase de la Vocea Romaniei care incepe pe 9 septembrie, la Pro TV, de la 20:30. 
04 Septembrie 2016, 13:30 / 8 comentarii

Aplicatia Vocea Romaniei iti ofera experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza!

Pro TV a lansat aplicatia Vocea Romaniei, care iti ofera experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza!
01 Septembrie 2016, 15:02 / 1 comentarii

Premiere si momente inedite in noul sezon Vocea Romaniei!

Din 9 septembrie, romanii vor urmari in fiecare vineri, de la 20:30, cel mai bun show muzical, in care doar vocea conteaza! Cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei le va aduce telespectatorilor un spectacol senzational, comentarii spumoase ale celor patru antrenori, voci memorabile, foarte multa distractie, dar si emotii, tensiune si decizii greu de luat.

31 August 2016, 14:35 / 1 comentarii

Vocea Romaniei revine cu cel de-al saselea sezon si cu reguli noi! Din 9 septembrie, de la ora 20:30, numai la Pro TV!

Cea mai buna competitie a vocilor, Vocea Romaniei, revine din 9 septembrie cu cel de-al saselea sezon! In fiecare vineri, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un show extraordinar din care nu vor lipsi distractia, emotiile, surprizele, comentariile spumoase, lupta apriga pentru cei mai buni concurenti si, cel mai important, voci impresionante.