• PRO TV
  • (P) Colgate Max White One Active te ajuta sa obtii zambetul perfect, cu care vei face furori pe ringul de dans!

(P) Colgate Max White One Active te ajuta sa obtii zambetul perfect, cu care vei face furori pe ringul de dans!

(P) Colgate Max White One Active te ajuta sa obtii zambetul perfect, cu care vei face furori pe ringul de dans!

Dincolo de orele de antrenament, cheia succesului pe ringul de dans consta in emotia pe care reusesti sa o transmiti celor care te privesc.

Si nimic nu este mai apreciat in astfel de clipe decat un zambet alb si stralucitor, care emana fericire si incredere in sine. Pentru a te ajuta sa faci furori, specialistii Colgate s-au inspirat din tehnologia de albire folosita in cabinetele medicilor dentisti si au creat pasta de dinti Colgate Max White One Active.

Aceasta contine micro-cristale acceleratoare de albire si lupta eficient impotriva coloratiilor dentare, pentru ca tu sa obtii un zambet perfect in numai 7 zile. Increderea pe care ti-o va conferi noul tau zambet va fi astfel vizibila cu fiecare miscare pe care o faci pe ringul de dans.

In plus, Colgate Max White One Active ti-a mai pregatit o provocare, in urma careia vei putea straluci in noaptea dintre ani. Intra pe www.colgatemaxwhite.ro, intre 15 noiembrie si 24 decembrie 2011, alege una dintre cele trei rochii create de Sandra Galan si accesorizeaz-o dupa bunul plac. Daca demonstrezi ca ai un simt estetic aparte, poti castiga chiar rochia pe care ai ales-o. 

Cu o tinuta perfecta si un zambet de invidiat, vei pasi cu dreptul in noul an!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni