• Emisiuni
  • Vocea României
  • Opt concurenti au reusit sa impresioneze antrenorii in penultima runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei!

Opt concurenti au reusit sa impresioneze antrenorii in penultima runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei!

Opt concurenti au reusit sa impresioneze antrenorii in penultima runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei!

Cautarile pentru cea mai buna voce a sezonului sapte Vocea Romaniei au continuat vineri seara. 

Concurentii au dat totul pe scena, au facut spectacol atat in timpul momentului pe care l-au prezentat, cat si dupa, iar antrenorii si-au intors scaunele atunci cand au auzit timbrul vocal de care au mare nevoie in echipele lor. Muzica buna a rasunat aseara in casele telespectatorilor, iar a sasea runda de auditii pe nevazute le-a adus acestora nenumarate motive pentru a spune: doar vocea conteaza!

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.8 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:56, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2.3 milioane de romani. 

A sasea editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 10.7 puncte de rating si 30% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.6 puncte de rating si 18.6% share. 

Forta, energie si voci de neuitat

Concurentii au intrat aseara pe scena determinati sa impresioneze si sa continue lupta in competitie, insa numai opt dintre ei au reusit sa intoarca scaunele antrenorilor. Tudor, Smiley, Lori si Despot au fost extrem de atenti, au analizat fiecare nota atinsa de participanti si au luat in echipele lor vocile care le-au transmis forta, energie, dar si emotie sau sensibilitate.

Tudor a adus in echipa sa doi concurenti ale caror voci l-au inspirat: Teodora Rotaru si Oana Cenuse. Desi au numai 18, respectiv 16 ani, fetele l-au cucerit imediat pe antrenor cu vocile lor puternice. Teodora a cantat vineri in forta piesa Believer, demonstrand ca are calitatile necesare pentru a deveni un adevarat star rock. Oana a pus foarte mult suflet in interpretarea melodiei Stone cold, a emotionat si a intors toate cele patru scaune, antrenorii fiind uluiti de reprezentatia sa fabuloasa.

In cea de-a sasea editie Vocea Romaniei, Smiley i-a spus bun venit in echipa sa Ioanei Barba. Concurenta a interpretat cu multa sensibilitate melodia Holy grail si in acelasi timp si-a demonstrat si forta vocala iesita din comun. Ioana a demonstrat ca are o voce frumoasa, plina de culoare si expresivitate, a primit sfaturi utile si continua zambind competitia.

Dupa penultima runda de auditii pe nevazute, Lori are in echipa sa inca doua voci senzationale: Rares Popa si Diana Brescan. Rares a cantat piesa Beneath Your Beautiful, Despot a apasat cu sete butonul pentru a se intoarce, iar Lori si-a folosit tocul in acelasi scop. Timbrul vocal al concurentului a emotionat puternic si a smuls ropote de aplauze. Diana a interpretat melodia Video games, a demonstrat ca are un potential vocal extraordinar, a primit felicitari din partea antrenorilor, pe care i-a cucerit cu caldura din vocea sa. 

Echipa Despot s-a imbogatit vineri cu trei noi concurenti: Ramona Dimu, Cristian Goaie si Cosmin Vieriu. Ramona a cantat piesa Wade in the water si a provocat o discutie extrem de interesanta despre muzica in randul antrenorilor, carora le-a adus aminte de perioada copilariei. Cristian a interpretat melodia Dancing on my own, a reusit sa intoarca trei scaune in ultimele secunde ale reprezentatiei sale, primind laude de la antrenori. Cosmin a cantat aseara Otherside si l-a incantat pe Despot cu modul in care a abordat piesa si cu dovada de curaj pe care a dat-o prin alegerea facuta.

Vinerea viitoare, de la 20:30, dam sunetul mai tare in ultima runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni