• PRO TV
  • Oana Radu, aproape de nerecunoscut complet nemachiata si fara extensii. Cum arata ACUM artista

Oana Radu, aproape de nerecunoscut complet nemachiata si fara extensii. Cum arata ACUM artista

Oana Radu, aproape de nerecunoscut complet nemachiata si fara extensii. Cum arata ACUM artista

Oana Radu se bucura de un real succes pe piata muzicala de la noi din tara, iar pentru a afisa mereu o imagine pe placul fanilor, artista apeleaza la trucurile de infrumusetare.

Oana e din ce in ce mai indrazneata in ultima vreme si, daca pana acum a evitat sa le arate fanilor cum arata cu adevar chipul ei, de curand aceasta le-a facut o surpriza de proportii: a renuntat complet la extensii si a aparut nemachiata.

Chiar daca lupta in continuare cu kilogramele si nu s-a dat batuta nicio secunda, Oana are o silueta de invidiat, iar cele mai recente tinute pe care le-a purtat recent nu au facut decat sa confirme acest lucru.

Oana Radu s-a transformat complet in ultimii ani de cand a reusit sa dea jos 65 de kilograme! Si-a operat bratele si a intervenit la nivelul bustului. Solista a marturisit insa ca are in continuare grija ce mananca pentru ca trebuie sa tina regim toata viata.


Oana Radu a lansat pe data de 28 martie cu Dr. Mako piesa "Stai", in featuring cu Doddy. Dupa ce au avut succes cu aceasta formula de doi, Oana Radu mizeaza pe noul single si pe videoclipul de imagine, care spera sa o aduca din nou in topul celor mai difuzate piese de la noi.
 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni