• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ce oameni MINUNATI! Cantecul lui Stefan Stan a udat cu lacrimi ochii Kassandrei Rotariu si i-a sadit in suflet speranta

Ce oameni MINUNATI! Cantecul lui Stefan Stan a udat cu lacrimi ochii Kassandrei Rotariu si i-a sadit in suflet speranta

Ce oameni MINUNATI! <span style="color:#f00;">Cantecul lui Stefan Stan</span> a udat cu lacrimi ochii Kassandrei Rotariu si i-a sadit in suflet speranta

Stefan Stan a surprins cand a anuntat ce va face cu banii pe care ii va primi (100.000 de euro). El a spus ca in primul rand isi va plati datoriile, dar ii vor ramane suficienti bani pentru a o ajuta si pe Kassandra Rotariu, a carei poveste l-a impresionat.

Castigatorul concursului "Vocea Romaniei" a cantat in deschiderea evenimentului caritabil pentru Kassandra Rotariu, unde a avut loc si un turneu de fotbal la care au participat "Steaua '86", "Nationala de Aur" si selectionatele artistilor si jurnalistilor. Totul, la initiativa presedintelui de imagine al Stelei, eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam.


Vocea DE AUR a lui Stefan Stan a facut-o sa planga pe Kassandra! Gest emotionant al castigatorului de la Vocea Romaniei pe www.sport.ro

Kassandra sufera de osteomielita, o boala care afecteaza sistemul osos, si a fost adoptata de sotii Rotariu dupa ce a fost maltratata de catre bunica sa. La doar 4 ani, Kassandra a cunoscut deja partea urata a vietii. 

Mama ei a abandonat-o si a devenit povara pentru bunica in grija careia a ramas. Fara mila, femeia a chinuit-o teribil: a zdrobit-o in bataie pana i-a rupt oasele, a ars-o cu tigara si aproape a lasat-o sa piara de foame.

Evenimentul de sambata, 14 ianuarie, a fost intitulat sugestiv "Sport, Generozitate, Speranta" si toate fondurile obtinute (sponsorizari, donatii, bilete de intrare, etc) vor fi oferite familiei Rotariu, pentru a fi folosite la urmatoarele operatii de care are nevoie micuta Kassandra.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni