• PRO TV
  • O femeie a locuit timp de 10 ani intr-o camera de hotel la Marriott. Ea spune ca a facut economie!

O femeie a locuit timp de 10 ani intr-o camera de hotel la Marriott. Ea spune ca a facut economie!

O femeie a locuit timp de 10 ani intr-o camera de hotel la Marriott. Ea spune ca <span style="color:#f00;">a facut economie!</span>

In timp ce majoritatea oamenilor se intreaba cum e mai ieftin - sa stai in chirie sau sa-ti cumperi propria casa, cu rate la banca - o americanca are propriul raspuns: sa stai la hotel!

O femeie de 79 de ani s-a decazat, in sfarsit, de la hotelul unde a locuit in ultimii 10 ani, scrie dailymail.co.uk.

Joy Bricker s-a cazat in camera 202 din hotelul Marriott Towne Place Suites din Falls Church, Virginia pe 4 august 2001 si s-a mutat de acolo abia saptamana trecuta.

Femeia sustine ca a facut o adevarata afacere alegand sa locuiasca la hotel in loc sa stea cu chirie. A negociat cu managerul hotelului de atunci sa plateasca doar 139 de dolari pe noapte pentru un apartament cu doua dormitoare, masurand 46 metri patrati.

Rationamentul ei a fost simplu: cifra nu era cu mult mai mare decat preturile apartamentelor de inchiriat – care costau in jur de 1.700 dolari pe luna, bani la care se adaugau cheltuielile de intretinere.

In schimb, la hotel avea in fiecare zi asternuturi curate, mic dejun continental, paza la intrare, wi-fi gratis, televizor si nu trebuia sa plateasca facturi la lumina sau apa.

Nu a trebuit sa renoveze niciodata camera si singura piesa de mobilier pe care a cumparat-o a fost un scaun.

Dupa ce a facut miercurea trecuta check-out-ul, Joy a devenit clientul cu cea mai lunga sedere din istoria hotelui Marriott. Americanca, acum in varsta si bolnava de osteoporoza si artrita, s-a mutat la fiica ei, iar bagajele ei au constat intr-un calculator, cateva ghivece de plante si cateva albume foto.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni