• PRO TV
  • Noua iubita a lui Marius Moga, surpriza pentru fani. Cu ce se ocupa stirista atunci cand nu este in fata camerei

Noua iubita a lui Marius Moga, surpriza pentru fani. Cu ce se ocupa stirista atunci cand nu este in fata camerei

Noua iubita a lui Marius Moga, surpriza pentru fani. Cu ce se ocupa stirista atunci cand nu este in fata camerei

Bianca Lapuste si Marius Moga formeaza un cuplu de mai bine de jumatate de an, iar inca de atunci, corespondenta Stirilor ProTv Iasi incearca sa-si gaseasca echilibrul in ceea ce priveste pasiunile si talentele nedescoperite pana acum.

Relatia dintre cei doi pare sa fie dintre cele mai roditoare. Marius are din ce in ce mai multe concerte, are melodii noi si organizeaza tabere de muzica, iar iubita sa, pare sa fi descoperit o pasiune pentru pictura.

De curand, Bianca pare sa se fi inscris la niste cursuri de desen, a imbratisat pensula, acuarelele si panza, iar desenele ei sunt foarte admirate atunci cand vedeta le fotografiaza si apoi posteaza pe pagina personala de Facebook.

Rezultatele cursurilor de pictura nu s-au lasat asteptate, iar blondina a inceput sa realizeze primul sau tablou. “E prima incercare de acest fel, nefinalizata, deocamdata. Creeaza dependenta! Imi plac foarte mult Dali si Monet. Revolutioneaza. Le incerc pe toate, acum ca am vazut cat poate sa fie de relaxant si atragator”, a spus Bianca Lapuste.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni