• Emisiuni
  • Vocea României
  • Nimeni nu si-ar fi inchipuit ca va ajunge pana aici cu transformarea. Gestul Oanei Radu i-a lasat pe toti fara cuvinte

Nimeni nu si-ar fi inchipuit ca va ajunge pana aici cu transformarea. Gestul Oanei Radu i-a lasat pe toti fara cuvinte

Nimeni nu si-ar fi inchipuit ca va ajunge pana aici cu transformarea. Gestul Oanei Radu i-a lasat pe toti fara cuvinte

Oana Radu i-a uimit pe toti cu transformarea ei. Cand a participat la "Vocea Romaniei" era o grasuta simpatica, cu o voce care i-a lasat pe toti fara cuvinte, dar cariera in lumea muzicii nu parea sa aiba succes pentru ca imaginea ei nu se plia pe standardele de frumusete promovate de aceasta industrie.

Dupa ce a slabit in mod spectaculos, Oana a inceput sa aiba succes si pe plan muzical. Succesul inregistrat cu melodia "Tu", care a strans peste 12 milioane de afisari pe YouTube, i-a dat incredere. iar de curand, Oana Radu a filmat pentru un nou videoclip. Cantareata a profitat de ocazie si pare sa-si fi schimbat si culoarea parului, trecand de la blond la o nuanta de roscat, in ton cu toamna.

Chiar daca acum isi permite sa poarte orice fel de tinuta si sa adopte creatii care sa ii scoata in evidenta formele, Oana tot nu este multumita de rezultate, ba mai mult decat atat, vrea sa faca cat mai multe schimbari in ceea ce priveste trupul si chipul. In urma cu putin timp, Oana a marturisit intr-o emisiune tv ca si-a injectat acid hialuronic in buze, iar transformarea nu se opreste aici.

Vrea sa mai apeleze la ajutorul medicului estetician si pentru cateva imbunatatiri in ceea ce priveste trupul. Cantareata a marturisit ca are nevoie de ajutor pentru a scapa de vergeturile cauzate de scaderea brusca in greutate si spera la o imbunatatire cat mai rapida a imaginii pe care o afiseaza in fata fanilor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni