• Emisiuni
  • Vocea României
  • Nimeni nu se astepta sa-l vada tocmai pe el la "Dansez pentru tine"! Cine a venit sa o sustina pe Sore din public

Nimeni nu se astepta sa-l vada tocmai pe el la "Dansez pentru tine"! Cine a venit sa o sustina pe Sore din public

Nimeni nu se astepta sa-l vada tocmai pe el la "Dansez pentru tine"! Cine a venit sa o sustina pe Sore din public

"Dansez pentru tine" este integral pe voyo.ro

Dupa numeroasele zvonuri care au aparut cu privire la o relatie intre ei, zvonuri pe care Sore si Smiley le-au negat vehement, cantaretul a venit sa o sustina pe Sore in marea finala de la "Dansez pentru tine".

Revezi aici cele mai bune momente VIDEO

Cei doi au devenit buni prieteni dupa ce Sore a scos mai multe hituri sub umbrela casei de productie a lui Smiley, HaHaHa Production.

Dupa ce s-a aflat ca cei doi au petrecut impreuna Pastele, presa tabloida a luat foc, speculatiile au inceput sa curga, iar Sore si Smiley s-au trezit peste noapte atrasi unul de celalalt. Daca nu aievea, cel putin in imaginatia unora.

Sore a transmis un mesaj cat se poate de transant: 

"Dragii mei,

Am primit foarte multe comentarii si am vazut pe internet cata valva a facut stirea cum ca eu si Smiley suntem un cuplu. Tocmai din acest motiv am vrut sa lamuresc ca intre mine si Smiley nu este nicio poveste de iubire, ci doar o prietenie si o buna colaborare profesionala. Am fost si vom fi vazuti impreuna in continuare pentru ca asta implica job-ul nostru, asa cum se va intampla si luni, 15 aprilie, la concertul aniversar ProFM.

Sper ca sunteti toti mai linistiti acum si va multumesc tuturor pentru ca v-ati facut griji in privinta vietii mele amoroase. Pentru moment sunt as single as possible :)", a scris ea.

"Parintii nostri sunt foarte buni prieteni, cum suntem si noi, de altfel. Ai nostri au decis sa faca Pastele impreuna. Deja sunt satul sa dau explicatii despre fanteziile altora. Daca as fi cu cineva, as spune.", a declarat si Smiley.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni