• PRO TV
  • Nicoleta Luciu, aparitie de senzatie alaturi de mama si sora ei: FOTO

Nicoleta Luciu, aparitie de senzatie alaturi de mama si sora ei: FOTO

Nicoleta Luciu, aparitie de senzatie alaturi de mama si sora ei: FOTO

Nicoleta Luciu se mandreste cu cele mai importante femei din viata ei: sora, mama si soacra, astfel ca nu rateaza nicio ocazie sa petreaca momente frumoase alaturi de ele.

Nicoleta Luciu a tinut sa-i ureze la multi ani mamei sale, a carei zi de nastere au sarbatorit-o in familie. "La multi ani mama noastra frumoasa! Sa ne traiesti multi ani sanatosi! Te pupam si te iubim mult!", a scris bruneta pe pagina sa de Facebook.

 

 

Pe langa mama si sora sa, Nicoleta are o relatie foarte buna si cu soacra sa.

 

Chiar daca nora si soacra nu vorbesc mereu aceeasi limba, una prefera romana, iar cealalta - maghiara, Nicoleta Luciu pare sa se inteleaga de minune cu mama lui Zsolt Csergo si nu ezita s-o incuda in "gasca" ei de fete, din care mai fac parte sora - Iuliana Luciu si mama brunetei.



"Mama, sora si soacra mea sunt cele mai importante femei din viata mea si vreau sa petrec cat mai mult timp cu ele. Am nevoie de acest gen de iesiri cu fetele mele", spune Nicoleta Luciu.



Mai ales de cand a devenit mamica de tripleti, vedeta TV se bazeaza enorm pe ajutorul bunicilor, ca s-o ajute sa se descurce cu cei mici.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni