Marti, 15 noiembrie, ultima editie a "Confruntarilor" de la Vocea romaniei

15 Noiembrie 2011, 10:06


	Marti, 15 noiembrie, ultima editie a "Confruntarilor" de la Vocea romaniei

Emisiunea a fost transmisa LIVE si pe voyo.ro! Marti, 15 noiembrie, Pro Tv difuzeaza ultima editie a “Confruntarilor” de la “Vocea Romaniei”  in care fiecare antrenor isi definitiveaza echipele cu care va merge in etapa urmatoare.

In aceasta etapa, a Confruntarilor, fiecare antrenor si-a stabilit duete cu membrii echipei sala, in urma fiecarui duet, unul dintre concurenti fiind eliminat, astfel din cei 12 concurenti vor ramine doar sase.

Insa, in editiile live ale emisiunii care vor fi difuzate de ProTv din 22 noiembrie, fiecare dintre cei patru anternori trebuie sa ajunga cu cate 5 “elevi” in echipa sa, astfel ca, la finalul ultimei editii de Confruntari din 15 noiembrie intervine “Cantecul Decisiv”.

Dintre cei 6 concurenti cu care a ramas in urma “Confruntarilor”, fiecare antrenor va alege 2 dintre ei care s-au descurcat cel mai putin bine. Acestia vor trebui sa interpreteze melodia cu care s-au prezentat la “auditiile pe nevazute”. In functie de prestatia lor, fiecare antrenor il va alege pe cel care va ajunge in etapa urmatoare.

Astfel, marti, 15 noiembrie, in ultima editie a “Confruntarilor” care va dura de la 20.15 la 23.00, cei patru antrenori vor ramine cu 5 concurenti in echipa sa care vor merge mai departe in editiile live.

Facebook.com/VoceaRomaniei

Vezi AICI cea de-a doua parte a Confruntarilor la Vocea Romaniei!
Vezi cele mai bune momente

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO