• Emisiuni
  • Vocea României
  • Marius Moga si noua lui iubita. Cu cine scriu tabloidele ca ar avea o relatie de jumatate de an

Marius Moga si noua lui iubita. Cu cine scriu tabloidele ca ar avea o relatie de jumatate de an

Marius Moga si noua lui iubita. Cu cine scriu tabloidele ca ar avea o relatie de jumatate de an

Marius Moga a lansat de curand un nou videoclip care in mai putin de trei zile a strans aproape o jumatate de milion de vizualizari pe youtube.

Daca pentru filmarea acestui material Moga i-a avut alaturi pe Andra, Smiley, Cabron, Shift, What's Up, Adda si o multime de alti artisti, iar fratele sau, Iulian Moga, a fost cel care a pus in scena povestea melodiei, presa tabloida s-a grabit sa speculeze aparitia Biancai Lapuste in rolul principal.

 

 

Te-ai uitat la Vocea Romaniei si te-ai intrebat: Eu cate scaune as intoarce? Canti singur acasa sau in fata prietenilor si te gandesti: Cum ar fi sa ma asculte toata tara?

Nu mai sta pe ganduri! Intra acum pe vocearomaniei.protv.ro si inscrie-te in adevarata competitie a vocilor! 

 

"Doar vocea conteaza!" Completeaza formularul de inscriere aici

 

 

Corespondenta din Iasi a Stirilor ProTv a fost acum ceva vreme asemanata cu Iulia Vantur si repede presa a adus in centrul atentiei publice o posibila relatie de iubire intre ea si "Micul Mozart", mai ales atunci cand paparazii i-au surprins pe cei doi in timp ce stateau de vorba in parcarea unui centru comercial.

 

 

Nici frumoasa blondina si nici Moga nu au declarat nimic pana acum despre aceasta relatie, dar acum cu ocazia aparitiei blondinei in primul videoclip solo al artistului, presa a adus din nou in discutie acest subiect, iar detaliul care le-a atras cel mai mult atentia a fost faptul ca artistul i-a adresat multumirile sale pentru participare pe o retea de socializare. 

 

 
 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni