Marius Moga si echipa DeMoga Music compun muzica peste tot in lume

Marius Moga si echipa DeMoga Music compun muzica peste tot in lume

DeMoga Music a lansat proiectul “Travel For Music”, in cadrul departamentului DeMoga Music Publishing. Marius Moga si elita de producatori si compozitori DeMoga Music – What’s Up, Ciprenko, Ionut Vasilache, Madalin Rosioru, Alex Parker, Robert Toma, Loredana Cavasdan, Andi Grasu, Florian Rus, Adrian Klein – calatoresc in Europa si in Statele Unite, unde traiesc experienta sesiunilor de studio cu artisti si compozitori internationali.

Marius Moga s-a concentrat dintotdeauna pe descoperirea de artisti noi si pe dezvoltarea echipei de producatori si compozitori DeMoga Music. In spatele marilor hit-uri se afla o intreaga echipa de oameni foarte talentati, care contribuie la crearea unei piese cu impact puternic. Marius are aproape de el o gasca mare de oameni, specializati pe toate genurile de muzica, alaturi de care dezvolta proiectele care ies din “cuptorul” DeMoga Music.

Zilele astea, Madalin Rosioru si Alex Parker compun muzica in Stockholm, Suedia. Cei doi producatori au sesiuni de studio toata saptamana, alaturi de artisti si compozitori suedezi si ne povestesc experienta live in fiecare zi, pe pagina de Facebook DeMoga Music.

Madalin Rosioru a produs, alaturi de echipa DeMoga Music, piese pentru Andra - “Niciodata sa nu spui niciodata”, Shift feat. Lariss – “Prefer” si multe altele.

De asemenea, Alex Parker este un producator talentat in varsta de 20 de ani, care a intrat in echipa DeMoga Music in 2015 si deja se poate mandri cu o piesa proprie – “Tropical Sun” si cu productii muzicale cantate de Morandi – “Keep You Safe”, Robert Toma – “Te dezbrac din priviri”, Angelo feat. Nicole Cherry – “Pot eu sa te urasc”, etc.

“Travel for Music” a inceput de fapt cu multi ani in urma, cand Marius Moga a deschis filiala DeMoga Music Los Angeles. Calatorind foarte des in State, dar si in alte tari, compozitorul a lucrat cu multi artisti internationali, iar incepand cu anul 2015, echipa sa din studiourile DeMoga Music a inceput sa ii calce pe urme. 

Anul trecut, Marius Moga, What’s Up si Madalin Rosioru au calatorit de mai multe ori in Londra, unde au lucrat cu artisti si compozitori londonezi. Pentru ca muzica uneste oameni, s-a legat o stransa relatie de prietenie cu artistii britanici Gia Re, Daniel Shah, Cristopher Kirkby (Tileyard Studios), urmand sa se lanseze piese internationale impreuna cu acestia. 


Marius Moga este foarte cunoscut pentru cariera sa de compozitor si producator, pe care, de-a lungul anilor, a reusit s-o ridice pe cele mai inalte culmi. De la studioul de acasa din Alba Iulia, pana in Los Angeles, de la piese pentru artisti cunoscuti din Romania, pana la artisti internationali si o colaborare cu Maroon 5, care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy. Unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale romanesti este Morandi, care a cucerit atat Romania, cat si Rusia, Turcia. Polonia, Ucraina, Kazakhstan, Iugoslavia, Belarus si Statele Unite. Acum, Morandi a revenit pe piata muzicala cu un nou single, “Keep You Safe”, o piesa puternica, cu un sound fresh, care te cucereste de la prima ascultare. 

De-a lungul timpului, din studiourile DeMoga Music au iesit numeroase hit-uri, care au ocupat primele locuri in top-urile din Romania si din Europa. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni