• Emisiuni
  • Vocea României
  • Marius Moga: "Romania e o tara plina de copii talentat". Antrenorul de la "Vocea Romaniei" a lansat DeMoga SuMMer Camp

Marius Moga: "Romania e o tara plina de copii talentat". Antrenorul de la "Vocea Romaniei" a lansat DeMoga SuMMer Camp

Marius Moga: "Romania e o tara plina de copii talentat". Antrenorul de la "Vocea Romaniei" a lansat DeMoga SuMMer Camp

In aceasta saptamana, Marius Moga a adunat 100 de copii la Cheia in cadrul DeMoga Summer Camp. 

Tinerii s-au pregatit in cadrul celor 5 workshop-uri: Voce si compozitie, Productie muzicala, Actorie, Dans modern si Foto-video, iar intr-o singura saptamana au invatat o gramada de lucruri de la artistii din Tabara de Muzica, desfasurata in paralel, tot la Cheia.

Alexandra Stan, What's up, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Adda, Piticu, Oana Tache, dar si profesionisti din alte arii artistice, impreuna cu Moga i-au invatat pe copii cum sa-si construiasca singuri un spectacol. Pe langa spectacolul pe care l-au pregatit copiii, alaturi de coordonatori vor urca pe scena si o parte din artistii DeMoga Music si bineinteles Marius Moga, initiatorul acestui proiect.

Marius Moga a declarat: "Romania e o tara plina de copii talentati, iar aici la Cheia au ajuns primii 100. Este prima editie DeMoga SuMMer Camp si sunt super fericit ca am cunoscut aici o gramada de copii talentati si cu mult potential."

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni