• Emisiuni
  • Vocea României
  • Marius Moga, din nou indragostit. Artistul a recunoscut: ea este oficial noua lui iubita

Marius Moga, din nou indragostit. Artistul a recunoscut: ea este oficial noua lui iubita

Marius Moga, din nou indragostit. Artistul a recunoscut: ea este oficial noua lui iubita

Marius Moga, sau Micul Mozzart, asa cum mai este cunoscut in lumea mondena, este artistul care a cucerit topurile muzicale, dar care acum s-a lasat la randul lui cucerit de una dintre cele mai frumoase corespondente a Stirilor ProTV.

Desi presa tabloida incepuse sa speculeze faptul ca de cand s-a despartit de Iulia Vantur, Moga nu a mai fost vazut cu o alta femeie, iata ca lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura, iar de cinci luni, artistul si Bianca Lapuste traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

 

 

La cel mai recent show al sau, cel de la Albafest, Moga nu a venit singur, iar Bianca a fost cea care l-a inspirat si i-a dat energia si puterea de care a avut nevoie pentru noile proiecte muzicale.

 

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  

 

 

Bianca, o frumoasa domnisoara cu parul blond si ochii verzi, este personajul principal si in cel mai nou videoclip semnat Marius Moga, iar la Alba a avut loc si prima declaratie de dragoste in public. Frumoasa Bianca a marturisit in fata multimii cat de mult inseamna Marius Moga pentru ea si cat de mult il iubeste, iar de aici si pana la primul sarut in public a mai fost un pas.

 

Caravana “Vocea Romaniei” ajunge pe 8 iunie in Cluj-Napoca, pe 15 iunie in Iasi si pe 22 iunie la Timisoara. Turul prin tara se incheie in orasele Bucuresti, cu preselectiile de pe 28 si 29 iunie, si Constanta (13 iulie). 

 

 

In acest weekend, tanara de numai 20 de ani i-a cunoscut si pe parintii artistului, iar totul a mers ca la carte. Nici Moga nu a stat prea mult departe de parintii Biancai, i-a cunoscut, iar acum cei doi sunt mai fericiti ca niciodata, isi traiesc povestea de dragoste asa cum si-au dorit, iar daca ar fi sa ne luam dupa spusele lor, ei deja formeaza o familie, nu mai sunt un simplu cuplu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni