Marius Moga, cea mai asteptata declaratie. Ce a marturisit antrenorul inainte de inceperea show-ului

14 Septembrie 2014, 13:23

Au mai ramas cateva ore pana la marea premiera a celui mai tare show muzical din Romania. "Vocea Romaniei" se vede "la dublu" saptamana viitoare: diseara, de la 20:30, cu o editie surpriza si vineri de la aceeasi ora la ProTV!

Marius Moga e mai pregatit ca oricand  sa se "dueleze" cu Loredana, Smiley si Tudor Chirila pentru cea mai buna voce si abia asteapta sa apese butonul care-i intoarce scaunul de antrenor. 

 

Despre avantajele pe care le ofera show-ul Vocea Romaniei aspirantilor la statutul de artisti, Moga declara: "Vocea Romaniei e un bilet de acces rapid pt cei care viseaza sa ajunga in industria muzicala.  Nu mai stai la coada la studiouri, vii direct la preselectii. Nu mai trimiti demo-uri, canti LIVE in fata milioanelor de telespectatori si astepti sa se apese un buton, sa se intoarca un scaun si gata, ai reusit pentru moment. E un show care scoate din oricine ce are mai bun. E SHOW-UL muzical cel mai popular din lume, iar toamna asta, la ProTV va fi mai tare ca niciodata!"

 

DOAR VOCEA CONTEAZA!

 

Doar in aceasta saptamana se vor difuza in exclusivitate primele doua episoade "Vocea Romaniei", urmand ca din 26 septembrie sa revina la programul intial! Daca este vineri este "Vocea Romaniei"! 

 
Vezi cele mai bune momente

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO