Marius Moga: "Sper sa gasesc la "Vocea Romaniei" artisti noi pe care sa-i lansez!"

<span class="Apple-style-span">Marius Moga: "S</span>per sa gasesc<span class="Apple-style-span"> la "Vocea Romaniei" artisti noi pe care sa-i lansez!" </span>

La numai citeva zile de debutul celui mai tare show al toamnei de la ProTv , antrenorii de la “Vocea Romaniei” vorbesc despre gindurile cu care au pornit in acest proiect si asteptarile pe care le au de la show-ul “Vocea Romaniei.

Horia Brenciu

Prima etapa am inceput-o cu spatele, dar vreau sa termin proiectul aplaudind cistigatorul trofeului “Vocea Romaniei”, cu tot zimbetul meu pe fata! :) Speranta mea este ca premiantul va fi din echipa mea!

Smiley

Sa gasesc artisti pe care sa-i produc, carora sa le deschid orizontul spre o cariera in muzica. Acesta este obiectivul meu.

Loredana

Am pornit cu gandul sa descopar talente inedite, pe care sa le pot sustine si conduce spre o afirmare si o implinire a potentialului lor maxim. Si, bineinteles, imi doresc sa fiu alaturi de aceasta voce pe care sunt convinsa ca o am déjà in echipa mea. Visul meu a fost sa pot impartasi din experienta mea si din dragostea pentru cant, iar acest lucru este acum posibil prin intermediul acestei emsiuni. 

Marius Moga

Am intrat in acest proiect  cu gandul de a gasi voci noi care sa ma inspire si de a lansa artisti. Daca reusesc sa-mi antrenez echipa intr-atit incat sa descopar si Vocea Romaniei, atunci cu atat mai bine!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni