• Emisiuni
  • Vocea României
  • Marius Marin, finalistul Loredanei la "Vocea Romaniei", colaboreaza cu regina R&B-ului romanesc. Cat de schimbat este "Gerard Butler de Romania"

Marius Marin, finalistul Loredanei la "Vocea Romaniei", colaboreaza cu regina R&B-ului romanesc. Cat de schimbat este "Gerard Butler de Romania"

Marius Marin, finalistul Loredanei la "Vocea Romaniei", colaboreaza cu regina R&B-ului romanesc. Cat de schimbat este "Gerard Butler de Romania"

La cinci luni de cand a ajuns in marea finala de la "Vocea Romaniei", unde a facut parte din echipa Loredanei, Marius Marin nu a renuntat la visul sau de a ajunge un cantaret de succes, iar munca si daruirea sa au dat in sfarsit roade.

Marius Marin a scos prima sa piesa, in colaborare cu artista supranumita "regina R&B-ului din Romania, Cristina Spatar. Piesa se numeste "Povestea noastra" si a adunat deja zeci de mii de vizualizari pe Youtube.

“Intre mine si ,,Povestea noastra” a fost ,,dragoste la prima auditie”. Prima mea piesa este extrem de importanta si definitorie pentru stilul ce il voi aborda pe viitor, iar vocea Cristinei a completat superb tabloul ce-l aveam dinainte de a asculta varianta finala. Imi doresc foarte mult ca piesa sa placa tuturor si le-o dedic cu drag celor ce m-au sustinut la ,,Vocea Romaniei”, colegilor si prietenilor noi pe care mi i-am facut in turneul ,,Magic” ,familiei si desigur, celei ce m-a indrumat pana acum, Loredana!”, a declarat Marius Marin.

 

Te-ai uitat la Vocea Romaniei si te-ai intrebat: Eu cate scaune as intoarce? 

Nu mai sta pe ganduri! Intra acum pe vocearomaniei.protv.ro si inscrie-te in adevarata competitie a vocilor! 

"Doar vocea conteaza!" Completeaza formularul de inscriere aici 

 

 

“Fiind colegi la aceeasi casa de discuri, mi-a placut cand am ascultat piesa si m-am bucurat cand mi s-a propus sa cant alaturi de Marius. “Povestea noastra” este o piesa cu un mesaj foarte frumos si sper sa ajunga la sufletul ascultatorilor.”, a spus Cristina Spatar.

Cat a fost concurent la “Vocea Romaniei”, Marius Marin nu s-a remarcat numai datorita calitatilor vocale, ci si a celor fizice, Loredana Groza numindu-l Gerard Butler de Romania. Dupa incheierea show-ului, Marius a insotit-o pe Loredana, fosta lui antrenoare, in turneul “Magic”. Astfel, el a putut sa fie auzit si vazut pe scena in peste 15 orase.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni