Maria Mirabela e mai seducatoare ca niciodata. Cu ce tinuta provocatoare a impresionat

Maria Mirabela e mai seducatoare ca niciodata. Cu ce tinuta provocatoare a impresionat

Cunoscuta publicului in urma participarii la “Vocea Romaniei”, Maria Mirabela Cismaru incepe un nou proiect cu numele de scena Mira.

Dupa melodia "Like", cu care si-a facut debutul in muzica, cand a lansat piesa "Masca lui Zorro" Mira si-a schimbat stilul, adoptand tinute mult mai sexy, potrivite pentru scena. De altfel, cantareata isi surprinde in mod placut fanii de fiecare data cand posteaza pe pagina sa de Facebook cover-uri pe care le interpreteaza fara greseala.

 

Shooting for @noeyepatch ☺️ can't wait to see the result !

Posted by Mirabela M. Cismaru on Thursday, April 30, 2015

Mira a revenit cu o noua piesa alaturi de What's Up si Kio, piesa care are toate ingredientele unui hit adevarat si care are deja peste 8 milione de vizualizari pe Youtube.

Piesa se numeste "Dragostea nu se stinge", este produsa de cei de la Famous Production, iar videoclipul a fost regizat de Cercel Lazar.

In trecut, Mira a mai avut colaborari cu Allexinno si Zhao, iar incepand cu 2014, ea devine artist Global Records, casa de discuri a INNEI, fiind colega cu Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono.

De altfel, Inna este una dintre sustinatoarele artistei si a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care isi indeamna cei peste 13 milioane de fani sa asculte noua piesa a Mirei. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni