• Emisiuni
  • Vocea României
  • Marea finala "Vocea Romaniei" e ACUM, pe ProTV! Uite ce faceau concurentii si antrenorii inainte de show

Marea finala "Vocea Romaniei" e ACUM, pe ProTV! Uite ce faceau concurentii si antrenorii inainte de show

Marea finala "Vocea Romaniei" e ACUM, pe ProTV! Uite ce faceau concurentii si antrenorii inainte de show

MAREA FINALA "Vocea Romaniei" este in aceasta seara, de la 20.30, la ProTV!

Au mai ramas doar cateva ore pana la marea finala "Vocea Romaniei", iar cei patru concurenti ramasi in competitie si antrenorii lor se pregatesc pentru show-ul care incepe la 20.30, pe ProTV.

 

In echipa Moga asteptarile sunt mari, mai ales ca Sanziana Niculae are un sustinator infocat. Shakira a publicat un mesaj pe Facebook si pe Twitter, in care o incurajeaza pe eleva lui Moga. Vestea a fost primita cu mult entuziasm de Marius Moga, care le-a aratat si el fanilor sai de pe retelele de socializare cat de mandru este de Sanziana.

 

 

"Doamne! Shakira tine cu Sanzi si pe Facebook! Avem cei mai tari sustinatori! Votati Sanziana!!! Asa ceva nu s-a mai intamplat la Vocea Romaniei ! Sa te incurajeze cantaretul original al piesei e ceva!! Sanziana va canta o piesa de-a Shakirei in seara asta. Mare Finala! Mare Voce! Mare Show!", a scris Marius pe Facebook.

 

Asteptarea a crescut emotiile si in echipa lui Brenciu, unde Mihai Chitu va incerca sa convinga publicul in aceasta seara ca el este "Vocea Romaniei". Pentru marea finala, concurentul a pregatit un duet de zile mari cu una dintre cele mai valoroase artiste din Romania, Corina Chiriac

 

 

"Noi 3 si o... finala!  Mihai Chitu, Corina Chiriac si subsemnatul! Incepem la 20.30! Nu pierdeti inceputul! E... arzator!!! Atentie, de data asta votarea va incepe mult mai devreme, chiar dupa primele 4 momente!!!", si-a anuntat Horia fanii de pe reteaua de socializare, unde a publicat si cateva imagini din culise.

 

 

Smiley intra in forta in marea finala alaturi de artistul Adrian Nour, pe care il vom vedea in aceasta seara intr-o ipostaza cu totul inedita. Concurentul va interpreta o melodie in duet cu Sore. Cei trei s-au fotografiat impreuna, iar Smiley si Sore si-au indemnat fanii sa-l sustina pe Adrian: "Noi suntem pregatiti de show! In seara asta il puteti rasplati pe acest om pentru actul sau artistic votandu-l diseara Vocea Romaniei! Artistul Adrian Nour! Va pup si sper sa fiti alaturi de noi!"

 

 

Loredana si cel numit "Gerard Butler de Romania", Marius Marin, intra pe scena cu emotii mai mari ca oricand, in speranta ca farmecul si vocea senzationala a lui Marius va aduce pentru prima data titlul de "Vocea Romaniei" in echipa lui Lori. "Diseara aflam Vocea Romaniei. Stiti pe cine trebuie sa votati, da?", si-a indemnat Loredana cei 500.000 de fani de pe Facebook.

 

 

Spre deosebire de editiile trecute, telespectatorii vor putea sa-si voteze favoritii imediat dupa ce finalistii vor urca pe scena pentru prima melodie interpretata in concursul din aceasta seara. Iti poti sustine favoritul trimitand numele acestuia printr-un SMS trimis la 1276 sau cu un telefon la numerele speciale care vor fi afisate in timpul show-ului, apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni