• Emisiuni
  • Vocea României
  • ASTAZI vor fi alesi cei opt concurenti care intra in duelurile incrucisate la Vocea Romaniei!

ASTAZI vor fi alesi cei opt concurenti care intra in duelurile incrucisate la Vocea Romaniei!

ASTAZI vor fi alesi cei opt concurenti care intra in duelurile incrucisate la Vocea Romaniei!

Cei mai buni dintre cei buni vor fi alesi astazi la Vocea Romaniei, in cel de-al treilea show live al acestui sezon. Concurentii care au reusit sa impresioneze in primele doua editii live vor urca pe scena pentru a convinge inca o data publicul si antrenorii ca merita sa ramana in competitie si sa ajunga in etapa duelurilor incrucisate. In timp record, antrenorii au ales cele mai bune piese pentru concurentii din echipele lor si, impreuna cu band-ul emisiunii si trupa PRO Dance, au gandit momente de exceptie, care vor surprinde si vor ajunge la sufletele telespectatorilor.

Invitatul special al celui de-al treilea show live este fosta concurenta Vocea Romaniei, Feli, care va canta cea mai noua piesa a sa, Creioane colorate. “Cand am auzit ca ma voi reintoarce pe scena de la Vocea Romaniei, m-am bucurat foarte tare! Am retrait intr-o fractiune de secunda toate momentele faine la care am luat parte in rol de concurenta. Abia astept sa va cant cel mai nou single al meu, Creioane colorate, si, totodata, cea mai de suflet piesa pentru mine, o piesa pe care am scris-o din toata inima, atat pentru mine, cat si pentru copilul interior al fiecaruia din noi.”, a spus Feli despre invitatia de la Vocea Romaniei.

Astazi, inaltele vor fi sublime, joasele pline de profunzime, iar falseturile interpretate cu maiestrie de cei 16 concurenti alesi atat prin voturile publicului, cat si de antrenori in primele doua editii live. Ei vor canta melodii precum Blue suede shoes, See beneath your beautiful sau Epilog, vor aduce pe scena un adevarat spectacol si vor lupta pentru un loc in etapa duelurilor incrucisate, in care Tudor, Loredana, Smiley si Moga se pot provoca reciproc. Fiecare antrenor poate alege un concurent dintr-o alta echipa pentru a se duela cu unul din echipa sa. Cu acest nou mecanism, este posibil ca nu toti antrenorii sa aiba un concurent din echipa lor in finala. 

Pentru experienta completa Vocea Romaniei, descarcati aplicatia PRO TV, gratuit, din App Store si Google Play. Utilizatorii le vor putea da calificative concurentilor pe intreaga durata a show-ului, iar rezultatele vor fi afisate in timp real pe ecran. Acestia vor acumula astfel puncte in aplicatie pentru a castiga marele premiu, un super smartphone. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni