• Emisiuni
  • Vocea României
  • ASTAZI, de la 20:30, tensiunea creste in ultima runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei!

ASTAZI, de la 20:30, tensiunea creste in ultima runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei!

ASTAZI, de la 20:30, tensiunea creste in ultima runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei!

Voci cu personalitate, antrenori cu atitudine si ultimele locuri in cele patru echipe! 

Vinerea aceasta, de la 20:30, lupta se intensifica in ultima runda de auditii pe nevazute. Concurentii sunt determinati sa impresioneze si sa ajunga in etapa Confruntarilor, iar Tudor, Smiley, Lori si Despot sunt mai hotarati ca niciodata sa analizeze foarte bine vocile cu care sa-si poata completa echipele.

”Performanta ta ne-a unit! In general, stau departe de el, dar de data asta ne-a unit.”, ii va spune Tudor unui concurent, iar Lori va continua: ”Din punctul meu de vedere, vocea ta a sunat si am simtit-o ca o ploaie de vara pe asfaltul incins al inimilor noastre.”. Uimiti de reprezentatia participantului, antrenorii se imbratiseaza si ii multumesc acestuia pentru prezenta sa la Vocea Romaniei. Pe langa laude si felicitari, cei patru duc si o lupta acerba pentru vocea care ii fascineaza. 

O concurenta revine maine pentru a treia oara in cea mai tare competitie a vocilor si de data aceasta reuseste sa-i impresioneze pe antrenori cu alegerea piesei, determinand-o pe Lori sa cante o melodie a lui Elvis Presley, iar pe Tudor sa traduca versurile.

Intr-una dintre editiile trecute, mama unei concurente care nu a reusit sa intoarca scaunele antrenorilor a promis ca se va gandi la posibilitatea de a veni si ea la Vocea Romaniei. Aceasta se tine de promisiune si maine urca pe scena. Cum vor reactiona Tudor, Smiley, Lori si Despot cand o vor vedea, aflam vineri, de la 20:30, in ultima runda de auditii pe nevazute din acest sezon.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni