Vineri,7 decembrie, de la 20:30, emoțiile cresc în semifinala Vocea României

Vineri,7 decembrie, de la 20:30, emoțiile cresc în semifinala Vocea României

Au demonstrat că au calități vocale formidabile, au fost votați de public și au ajuns departe. Sunt emoție, sunt cântec, sunt speranță, sunt semifinaliștii sezonului 8 Vocea României, pe care îi vom urmări LIVE mâine, de la 20:30, în marea semifinală!

Alma Boiangiu și Romanița Fricosu, din echipa Tudor; Alexa Dragu și Dora Gaitanovici, din echipa Irina; Mădălina Coca și Renate Grad, din echipa Andra; Bogdan Ioan și Vitalie Maciunschi, din echipa Smiley, sunt pregătiți să cucerească din nou românii cu reprezentații de neuitat.



Telespectatorii își pot vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă, doar după START VOT, și astfel vor hotărî cine sunt cei patru finaliști ai celei mai tari competiții a vocilor.

Mâine seară, concurenții vor aduce pe scenă câte două momente formidabile. Ei vor cânta câte o melodie singuri și vor alcătui și un trio – cei doi semifinaliști împreună cu antrenorul lor vor interpreta o piesă. 

Concurenții repetă alături de antrenorii lor, împreună au găsit cele mai bune registre pentru piesele pe care le vor cânta săptămâna aceasta și creează momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor care îi pot duce în finală, mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 100.000 de euro.



Printre melodiile care vor fi interpretate vineri în semifinala Vocea României se regăsesc Shallow, Who wants to live forever, Unchain my heart sau Perfect fără tine.

Mâine, de la 20:30, vom avea parte de un spectacol plin de strălucire și energie, cu o miză extrem de mare pentru cei 8 semifinaliști Vocea României!

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni