Mai sus, tot mai sus! Vocea Romaniei demonstreaza inca o data ca doar vocea conteaza!

Mai sus, tot mai sus! Vocea Romaniei demonstreaza inca o data ca doar vocea conteaza!

A trecut inca o seara de vineri pe care romanii au ales sa o petreaca in compania antrenorilor de la Vocea Romaniei si sa descopere alaturi de ei noi voci care pornesc in calatoria spre marele trofeu. 

Si de aceasta data surprizele s-au tinut lant si au tinut in fata televizoarelor pe intreg parcursul emisiunii peste 2 milioane de oameni care au fost martorii unor momente exceptionale! Minutul de aur, de la 22:37, a strans in fata micilor ecrane peste 2.600.000 de telespectatori, de peste doua ori mai multi decat numarul telespectatorilor care urmareau Antena 1 in acelasi minut.

Editia Vocea Romaniei cu numarul patru a intregistrat 14.5 puncte de rating si 31.2% share in intervalul de difuzare 20:30 – 22:51, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Locul doi a fost ocupat de Antena 1 cu 9.3 puncte de rating si 19.9% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 11.9 puncte de rating si 23.1%  share, pe cand Antena 1 a inregistrat o audienta medie de 8.2 puncte de rating si 15.8% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 11.3  puncte de rating si 21.6% share, iar pe locul secund Antena 1 cu 7.5 puncte de rating si 14.3% share. 

Momente frumoase si execitiu de bunatate intre antrenori

Un alt episod al auditiilor pe nevazute a scos la lumina noi voci care au impresionat antrenorii prin putere si interpretare. Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila au descoperit noi concurenti pentru care s-au luptat ca sa ii atraga in echipa lor. 

Replici de genul: „Imi place sa ma bat cu Smiley in seara asta!”,She’s a catch” sau „Mi-a ramas imbratisarea pe piept” au dat startul serii. Emilia Musala, concurenta care a starnit aceste reactii i-a cucerit pe Smiley si pe Tudor cu interpretarea sa a celebrei piese I will always love you.  Cand s-au intors scaunele si au vazut look-ul Emiliei, antrenorii au inceput sa se bata in subintelesuri. Marius Moga a fost cel care a oferit raspunsul la dilema alegerii intre cei doi: „Pe unul il iei de antrenor, pe unul barbat”, insa Emilia l-a ales doar pe Smiley, ca antrenor. 

"Vocea Romaniei", in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV!

Intrepretarea lui Vlad Ciresan a piesei Billie Jean nu a reusit sa convinga antrenorii sa ii acorde o sansa in concurs, insa l-a inspirat pe Smiley sa se ridice din scaun si sa faca moon walk in mijlocul scenei de la Vocea. 

Cele mai bune momente de vineri seara sunt aici - VIDEO

Popa Diana a intrat in scena cu emotii, insa cand a inceput sa cante varianta jazz a piesei Candy Man, Loredana a fost cucerita pe loc si i-a oferit un loc in echipa ei. Referitor la notele inalte pe care le-a atins, Tudor i-a spus: „Te-ai dus si nu te-ai mai oprit si la Loredana in echipa ai nimerit.”

Show-ul "Vocea Romaniei" este integral pe Voyo

Alina Dogaru a uimit antrenorii cu puterea ei de a atinge notele inalte, reusind sa intoarca toate cele patru scaune cu piesa Not that kind. Replici savuroase au fost folosite de antrenori pentru a o convinge pe Alina sa vina in echipa, insa in cele din urme castigatorul a fost Marius Moga. 

Andrei Cheteles a adus pe scena o voce grava, prinsa intr-un trup firav. Piesa Feeling Good pe care a ales sa o cante a fost o alegere foarte buna care l-a pus in valoare si i-a adus un loc in echipa Loredanei. Pe langa vocea lui speciala, antrenorii au descoperit un adevarat personaj in momentul in care s-au intors: o combinatie intre Sean Penn si Tom Jones care a facut-o pe Loredana sa sara in sus de bucurie si sa exclame: „Ce bine imi pare ca m-am intors!”

Andreea Avarvari a luat scena cu asalt si a interpretat piesa When love takes over care l-a convins pe Tudor ca merita un loc langa el in drumul spre marele trofeu. Cand s-au intors scaunele, Smiley a recunoscut-o pe Andreea care canta alaturi de el in trupa, iar inainte a cantat cu Loredana. 

Si in aceasta editie telespectatorii au fost pusi in locul antrenorilor si cortina a tinut ascuns un nou concurent pana in ultimul moment. De data aceasta Larisa Mihaies a intors scaunele antrenorilor unul dupa altul cu piesa Ploaia de la Cargo. Replicile antrenorilor dar si raspunsurile ei taioase i-au socat pe antrenori si i-au facut sa aprecieze ca in spatele cortinei nu se afla doar o voce buna ci si o personalitate puternica. Tudor i-a recitat Larisei cateva versuri din Shakespeare si a iesit castigator.

Vocea cu semnatura a Robertei Radu a reusit sa redea trairile piesei Temptation, mai bine decat Diana Krall insasi, dupa cum a afirmat Loredana. Batalia pentru ea a adus in scena arme devenite deja celebre pentru cucerirea concurentilor, Marius Moga declarand - „Orice arma ii buna atunci cand vrei sa castigi un concurent”, cu un accent moldovenesc. insa, accentul i-a fost de folos Loredanei de aceasta data deoarece Georgiana a ales sa faca parte din echipa ei. 

Ultima concurenta care a pasit pe scena seara trecuta a fost Brigitta Balogh care a reusit sa starneasca un adevarat exercitiu de bunatate intre cei patru antrenori.  Piesa Listen pe care a interpretat-o perfect i-a facut pe cei patru sa se intoarca in acelasi timp si sa o aplaude in picioare la finalul melodiei. Momentul deciziei nu a fost deloc usor, deoarece antrenorii o sfatuiau cu argumente sa mearga la celalalt in echipa, o generozitate care nu a durat mult. La final a ales sa meaga in echipa lui Marius cu toate ca Tudor i-a spus: „Vreau sa castig Vocea din primul sezon si cred ca pot sa o fac cu tine!”

La finalul celei de-a patra editii Loredana are in echipa sase concurenti, Tudor are opt iar Smiley si Marius Moga sunt la egalitate cu cate noua concurenti. 

Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televiziorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia “Fii Antrenor” din App store si Google Play.

Descopera in urmatoarele 3 editii de auditii pe nevazute cine sunt norocosii concurenti care vor completa echipele antrenorilor si vor merge in etapa duelurilor, in fiecare vineri de la 20:30!

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni