Mai sunt doar doua zile pana cand Pavel Bartos va spune: Sa fie voce!

Mai sunt doar doua zile pana cand Pavel Bartos va spune: Sa fie voce!

In numai doua zile, cea mai buna competitie a vocilor va rasuna in casele tuturor romanilor, iar Pavel Bartos, gazda emisiunii, este nerabdator sa vada prima editie a celui de-al saselea sezon Vocea Romaniei alaturi de colegi si prieteni. 

”Incepem mai devreme anul acesta asa ca, pentru prima data, nu voi avea spectacol la teatru si voi urmari prima editie Vocea Romaniei impreuna cu toata echipa care lucreaza la aceasta productie. Astept cu nerabdare si emotie. Sunt curios de reactia publicului care, din ce stiu eu, asteapta cu aceeasi nerabdare un nou sezon. Vorba aia... gand la gand cu bucurie!”, a spus Pavel Bartos.

Telespectatorii vor avea parte de foarte multe surprize anul acesta, noutati, concurenti plini de ambitie si patru antrenori gata de lupta suprema pentru cele mai bune voci. 

”Sezonul asta avem de toate, dar, trebuie sa recunosc, m-a impresionat mai mult ca niciodata perseverenta unor concurenti, dar si ambitia lor. Mai multe sezoane la rand au fost respinsi, nu au renuntat nicio clipa la visul lor, s-au pregatit intens, iar anul acesta au venit hotarati si au intors patru scaune. S-au depasit pe ei, e impresionant. 

De fiecare data ma intreb de unde o sa mai vina voci si intotdeauna sunt la fel de surprins. Natia asta e un izvor inepuizabil si nesecat de talente atat vocale, cat si de alta natura. Bineinteles, antrenorii, parca mai mult ca oricand, isi doresc sa demonstreze ca pot castiga marele trofeu Vocea Romaniei. Tudor sa arate ca-l poate castiga pentru a treia oara, Marius Moga vrea sa-i demonstreze contrariul, Loredana are ambitie cat doi la un loc, iar Smiley vrea sa profite de neatentia celorlalti si sa fie invingator. Asa ca, zic: popor de voce insetat, te-am pupat! si te astept sa te pui pe vizionat!”, a completat Pavel Bartos.

Asteptarea a luat sfarsit, iar telespectatorii se vor bucura saptamana aceasta de primele doua editii Vocea Romaniei ale sezonului sase, vineri si duminica, de la 20:30, numai la Pro TV!

Descarca noua aplicatie Vocea Romaniei si transforma show-ul unde doar Vocea conteaza intr-o experienta totala!
Intra in jocul saptamanii sa-ti testezi cunostintele si intuitia, urmareste evolutia celor mai bune voci, spune cine merge mai departe. La final, titlul de Cel Mai Mare Fan Vocea Romaniei poate fi al tau si poti castiga si locuri in finala Vocea Romaniei! 

App Store -> DESCARCA AICI
 
Google play -> DESCARCA AICI

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni