• Emisiuni
  • Vocea României
  • Mădălina Coca, spectacol extraordinar de Ziua Franței. Finalista Vocea României a oferit un recital de excepție

Mădălina Coca, spectacol extraordinar de Ziua Franței. Finalista Vocea României a oferit un recital de excepție

Mădălina Coca, spectacol extraordinar de Ziua Franței. Finalista Vocea României a oferit un recital de excepție

Pe 14 iulie, de Ziua Națională a Franței, publicul de la Berăria H a avut parte de o seară de milioane alături de Mădălina Coca, finalista de la Vocea României (ediția 2018). 

Acompaniată de trupa Joy Band, artista a susținut un concert live cu muzica 100% franțuzească, încântând din nou publicul cu vocea sa.

Spectacolul a fost apreciat și de către Institutul Francez și de comunitatea de francezi din București, care au fost foarte încântați de show-ul extraordinar, caracterizat de un „Parisian Style” pe care artista și l-a însușit atât de bine în cei 10 ani petrecuți în Franța.

Din meniul muzical al serii nu au lipsit interpretări live ale celor mai importanți artiști francezi din toate timpurile. Artista a făcut un super show interpretând atât evergreen-uri franțuzești precum "La vie en rose" Édith Piaf, "Mon mec à moi" Patricia Kass sau "Pour que tu m’aimes encore" Céline Dion, dar și hit-uri actuale de la artiști că Zaz, Indila sau Stromae.

Mădălina a avut și un invitat special cu care a interpretat un single renumit al artiștilor Céline Dion și Jean Jacques Goldman, intitulat "J’irais où tu iras". Invitatul special, Eric Colas, este absolvent al conservatorului din Lyon, Franța. Talentatul cântăreț francez a lansat primul său album în România în 2005 și a avut colaborări cu mai mulți artiști romani printre care Loredana Groza, Keo, Maria Radu și Julia Jianu.

O parte din spectacol a fost transmisă live pe rețeaua de socializare Facebook și o porți urmări aici : https://www.facebook.com/madalina.coca.official/videos/334332101059959

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni