• Emisiuni
  • Vocea României
  • Lupta pentru cele mai bune voci se transforma in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei, ASTAZI, de la 20:30 

Lupta pentru cele mai bune voci se transforma in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei, ASTAZI, de la 20:30 

Lupta pentru cele mai bune voci se transforma in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei, ASTAZI, de la 20:30 

Cele patru forte ale muzicii se declanseaza in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei, antrenorii lupta diferit, dar pentru aceeasi cauza si toti viseaza la momentul in care vor descoperi vocea care poate castiga marele trofeu. 

Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-au ocupat locurile pe scaune si sunt pregatiti sa se intoarca pentru cei mai tari concurenti din editia de vinerea aceasta, iar Pavel Bartos este gata sa intretina atmosfera din culise si sa fie alaturi de sustinatori si concurenti inainte de a urca pe scena.

Rivalitatea va creste, iar lupta dintre antrenori in momentul in care vor gasi voci impresionante va fi savuroasa. Tudor va dovedi ca la Vocea Romaniei poate fi mai mult decat antrenor si isi va exersa abilitatile de translator, intr-un context care va starni hohote de ras.

Vinerea aceasta vom cunoaste concurenti determinati, care au mai participat la Vocea Romaniei, nu au reusit sa intoarca niciun scaun, iar acum au revenit si vor intoarce patru scaune, facandu-i pe antrenori sa spuna: ”Bine de tot!”.

Tot in editia de saptamana aceasta vom asculta melodii precum Bird set free, Where are you now, Changing sau Rather be, vom vedea foarte multa fericire si emotie pe chipurile concurentilor care isi vor vedea visul de a merge mai departe in competitie implinit, dar si dezamagire din partea celor care nu vor impresiona. Reactiile antrenorilor si replicile acestora vor fi memorabile, iar strategiile lor depasesc imaginatia tuturor. De data aceasta vor lupta pentru un concurent, chiar daca nu toti se vor intoarce, si vor spune in diverse ocazii: ”E frig in pestera si vocea ta incalzeste perfect atmosfera.”, ”Sper ca observi ca este timid, pentru ca tu esti foarte frumoasa.” sau ”Esti primul concurent care vine atat de aproape de noi si asta mi se pare interesant.”.

Vineri, de la 20:30, telespectatorii sunt asteptati sa urmareasca o noua runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei si sa se bucure de un show extraordinar, din care nu vor lipsi emotiile, tensiunea, suspansul, bucuria si distractia.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni