Loredana – Turneu Sentimente in Canada. Ce surprize le-a pregatit fanilor ei

Loredana – Turneu Sentimente in Canada. Ce surprize le-a pregatit fanilor ei

Toamna se anunta foarte incarcata pentru Loredana. Intre filmarile la Vocea Romaniei si pregatirea unei noi superproductii pentru Sala Palatului, in octombrie Loredana merge cu show-ul Sentimente in Canada intr-un mini turneu.

Spectacolul Sentimente a fost prezentat la Sala Palatului anul trecut si a fost una dintre cele mai mari productii ale unui artist roman – peste 3 ore de show, 40 de muzicieni pe scena, 13 look-uri spectaculoase ale Loredanei - o productie care a vorbit in ritmuri diverse despre emotiile Loredanei, despre diversitate, curaj, autenticitate si nevoia de a-ti gasi puterea in mijlocul familiei.

Pentru turneul din Canada, artista pregateste o versiune speciala a acestui spectacol care va contine o parte importanta din cantecele pe care le indrageste diaspora, cantece care vor vorbi si despre sentimentele publicului fata de tara natala.

Loredana pastreaza astfel traditia de a-si adapta cea mai mare productie a sa anuala si pentru publicul din diaspora, dar si pentru cel din tara care nu poate ajunge in Bucuresti la momentul premierei show-ului.

Anul trecut, productia Imaginarium a fost vazuta de spectatorii din America, intr-un super show desfasurat la Webster Hall, iar anul acesta Loredana a prezentat diasporei din Marea Britanie show-ul Sentimente, acelasi cu care a facut un turneu national de 13 orase.

Turneul in Canada cuprinde orasele Montreal, Toronto si Calgary si se va desfasura in perioada 7 -12 octombrie.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni