Loredana pleaca intr-un turneu de amploare prin Romania si Republica Moldova

Loredana pleaca intr-un turneu de amploare prin Romania si Republica Moldova

Dupa ce a lansat luna trecuta single-ul “Lumea ta”, interpretat impreuna cu Carla’s Dreams, si ca urmare a succesului pe care l-au inregistrat concertele “Magic” din noiembrie de la Sala Palatului, Loredana va porni in martie intr-un turneu national de amploare prin Romania si Republica Moldova.

De-abia astept sa pornim cu spectacolul ‘Magic’ in toata tara si in Republica Moldova, la Chisinau! Ii astept pe toti fanii mei in salile de spectacole pentru a trai o experienta unica si irepetabila! Pe curand, cu dragoste!”, a spus Loredana

Celebra cantareata promite showuri incendiare in Constanta, Galati, Pitesti, Chisinau, Iasi, Botosani, Suceava, Onesti, Bacau, Brasov, Ploiesti, Targu Mures, Cluj, Oradea, Timisoara si Deva. Datele urmeaza a fi anuntate saptamana aceasta. 

Astfel, fanii Loredanei care nu au putut participa la concertele din noiembrie de la Bucuresti au acum ocazia sa isi vada idolul in orasele lor, in spectacole impresionante, cu invitati pe masura si costume exceptionale. Loredana le va oferi fanilor mai bine de doua ore si jumatate de muzica de toate genurile, de la muzica populara sau lautareasca, pana la pop, hip hop sau dance!

Playlist-ul concertelor va contine cele mai cunoscute hituri ale artistei. Evident, din playlist nu va lipsi nici noul single “Lumea ta”, interpretat impreuna cu Carla’s Dreams si lansat la sfarsitul lunii decembrie. 

La concertele mele din noiembrie, publicul a primit cu multa caldura noul single, ‘Lumea ta’, cantat cu Carla’s Dreams, un muzician foarte talentat din Republica Moldova. Ma bucur ca am avut ocazia sa colaboram!”, a spus Loredana. 

Piesa beneficiaza si de un videoclip, produs de Global Records. Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea si in parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti, in regia lui Matei Dima, primul roman care a castigat un premiu YouTube, iar DoP a fost Alex Dorobantu. Stylingul a fost asigurat de Radu Mada, Alexandru Abagiu a fost responsabil de machiaj, iar Sorin Stratulat a realizat coafurile

Videoclipul a fost filmat la temperaturi foarte mici! In ciuda frigului, filmarile au decurs excelent! Povestea clipului este despre cum sa ramai copil, despre revolutia inocentei si imaginatiei intr-o lume care a uitat sa zambeasca si sa se joace”, a explicat Lori.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni