Loredana lanseaza un nou videoclip, "Te iubesc", impreuna cu Nadir - VIDEO

Loredana lanseaza un nou videoclip, "Te iubesc", impreuna cu Nadir - VIDEO

Coregrafii inedite, multa energie si buna-dispozitie, un featuring plin de chimie si o piesa care are toate sansele sa devina hitul verii sunt ingredientele celui mai nou videoclip al Loredanei, pentru piesa “Te iubesc”, interpretata cu Nadir. 

Clipul, in regia lui Slava Sirbu, a fost filmat pe platourile Castel Film si la herghelia Royal Horse din Snagov, pe durata a trei zile. Machiajul a fost realizat de Alexandru Abagiu, de coafuri s-au ocupat Sorin Stratulat si Adonis Enache, iar tinutele au fost realizate de Radu Mada si Andra Moga. 

Piesa “Te iubesc”, o coproductie MediaPro Music/Cat Music, a fost compusa de Randi (Andrei Ropcea), pe versuri scrise de acesta, impreuna cu Loredana. 

Cu mare bucurie va anunt lansarea noului meu single: >! Este un duet cu Nadir, un canteret tanar, sensibil si talentat! Este un cantec de dragoste, un imn pozitiv si inaltator despre cele mai scumpe cuvinte din lume: >”, a spus Loredana.

Ma bucur mult ca am ocazia sa colaborez cu o artista precum Loredana. Am descoperit in ea un om deschis, care a facut ca experienta filmarilor sa fie o placere. Piesa > este una  optimista: dragostea face lumea un loc mai frumos. Iubiti si nu va fie frica sa rostiti cele >”, a explicat Nadir.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni