• Emisiuni
  • Vocea României
  • Loredana l-a dat de gol! Ce poza are Smiley pe usa de la frigider: "Il face sa manance mai putin si sa viseze mai mult!"

Loredana l-a dat de gol! Ce poza are Smiley pe usa de la frigider: "Il face sa manance mai putin si sa viseze mai mult!"

Loredana l-a dat de gol! Ce poza are Smiley pe usa de la frigider: "Il face sa manance mai putin si sa viseze mai mult!"

Antrenoarea de la ”Vocea Romaniei” a vorbit, la SRC, despre spectacolele sale, despre televiziune, cariera si primii pasi in muzica pe care ii datoreaza mamei ei. Despre colegii sai antrenori la ”Vocea Romaniei”, Loredana i-a marturisit lui Toni Grecu ca ii iubeste si ca spera ca macar la SRC sa nu fie intrerupta de Brenciu.

Vino la cel mai tare party de Revelion! Inscrie-te aici si poti castiga invitatii la petrecerea organizata de ProTV si ProFM 

Cu mult umor, Loredana a glumit povestind ca Smiley i-a facut o declaratie unica, in sensul ca i s-a destainuit ca are o poza cu ea lipita pe usa frigiderului, ceea ce il face pe el sa manance mai putin si sa viseze mai mult, iar despre Marius Moga a spus ca i-a promis ca ii va compune un hit cu conditia ca ea sa-l faca pe Brenciu sa taca macar pret de 5 minute, doar ca ea stie ca nu are nici o sansa.



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni