• Emisiuni
  • Vocea României
  • Loredana Ciubotaru, febletea lui Smiley, surpriza de proportii. Ce s-a intamplat astazi cu fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"

Loredana Ciubotaru, febletea lui Smiley, surpriza de proportii. Ce s-a intamplat astazi cu fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"

Loredana Ciubotaru, febletea lui Smiley, surpriza de proportii. Ce s-a intamplat astazi cu fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"

Loredana Ciubotaru a lansat astazi piesa "Aprinde-ma". Noul ei single a fost compus de Carla’s Dreams si produs de acestia impreuna cu echipa The Farmers, aceeasi echipa care le-a ajutat pe INNA si Antonia cu piesele care au cucerit topurile: Inna- "Spre mare", Antonia– "Jameia", Antonia feat. Puya– "Hurricane", Holograf si Antonia– "Intoarce-te acasa".

"Aprinde-ma" este o piesa sensibila, melancolica, potrivita acestui inceput de toamna, care evidentiaza vocea fresh si personalitatea boema a Loredanei.

 

 

 

 

Loredana Ciobotaru a devenit cunoscuta publicului din Romania de la participarea la "Vocea Romaniei", show in care a ajuns pana in semifinale.

 

Intre 2010-2014, Loredana a facut parte din trupa "Life on Mars" cu care a incheiat colaborarea la inceputul acestui an.

 

Tot anul acesta, Loredana s-a alaturat casei de discuri "Global Records", firma de management a INNEI.

 

 

Fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", despre care s-a scris ca ar fi avut o relatie cu Smiley, a lansat primul single din cariera solo la inceputul acestei veri. Piesa se numeste "Sarutul" si a fost compusa de baietii de la Carla’s Dreams si produsa de Lukone, iar chitara Alex Caliman (chitaristul din band-ul Innei).

 

 

"Vocea Romaniei" revine cu un nou sezon marti, 16 septembrie, de la 20.30, la ProTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni