• PRO TV
  • Loredana Ciobotaru, de nerecunoscut dupa ce si-a schimbat dramatic look-ul. Cum arata acum febletea lui Smiley de la "Vocea Romaniei"

Loredana Ciobotaru, de nerecunoscut dupa ce si-a schimbat dramatic look-ul. Cum arata acum febletea lui Smiley de la "Vocea Romaniei"

Loredana Ciobotaru, de nerecunoscut dupa ce si-a schimbat dramatic look-ul. Cum arata acum febletea lui Smiley de la "Vocea Romaniei"

Loredana Ciobotaru a devenit cunoscuta datorita participarii la editia a doua a show-ului Vocea Romaniei, reusind sa impresioneze cu vocea sa, dar si cu buna dispozitie si naturaletea pe care le emana.

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI


Tanara si-a continuat cariera muzicala si dupa emisiunea, ea facand parte din trupa Life of Mars cu care are concerte si participa la evenimente mondene. 

Sambata asta, de la 20.30, la "Vocea Romaniei", voteaza-ti favoritii intr-un nou show LIVE, pe ProTV!

Acum cateva luni, Loredana a marturisit ca pregateste o surpriza fanilor, si anume o melodie noua la care lucreaza cu cei de la HaHaHa Production. "Lucram la studio, da. Punem la punct un album chiar, care probabil va aparea in toamna insa nu stim inca singur daca single-ul de lansare va fi chiar cel pe care l-ati auzit atunci", spunea Loredana.

Frumoasa cantareata si-a tuns parul si adopta acum un look foarte stilat si elegant, care o prinde de minune si se potriveste cu trasaturile ei feminine.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni