• PRO TV
  • Loredana, asa cum nu o vezi niciodata la TV: complet nemachiata si imbracata in tricou si colanti

Loredana, asa cum nu o vezi niciodata la TV: complet nemachiata si imbracata in tricou si colanti

Loredana, asa cum nu o vezi niciodata la TV: complet nemachiata si imbracata in tricou si colanti

Intotdeauna o prezenta "magica", Loredana capteaza atentia cu fiecare aparitie. Daca la televizor vine intotdeauna aranjata la patru ace, perfect fardata si coafata si in cele mai elegante si extravagante tinute, iata ca, in viata de zi cu zi, antrenoarea de la "Vocea Romaniei" nu ezita sa poarte si tricou, colanti si sandale.

Loredana se afla intr-o vacanta pe care o merita din plin. Alaturi de prieteni si familie, Lori petrece cateva clipe de relaxare la malul marii, se bucura de liniste si relaxare, iar la capitolul tinute le alege pe cele mai lejere.

Desi se afla in vacanta, vedeta nu uita de prietenii sai virtuali si de fiecare data cand are ocazia mai posteaza cate o imagine pe contul de socializare.

Fanii reactioneaza imediat si in cel mai scurt timp ii trimit cele mai frumoase complimente. Daca unii incearca sa isi dea seama unde se afla vedeta in concendiu, altii nu se mai opresc din a-i trimite mesaje de complimete. Fie ca este vorba despre frumusetea naturala pe care o poseda,fie ca ii admira trupul tras prin el, toate acestea ajung la o singura concluzie: Loredana este o femeie frumoasa, cu un trup pe care sunt invidioase o multime de doamne si domnisoare. 
 


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni