Loredana a sustinut primul workshop pentru scoala sa de muzica!

Loredana a sustinut primul workshop pentru scoala sa de muzica!

Loredana a sustinut lunea aceasta primul workshop demonstrativ pentru scoala sa de muzica, la Stejarii Country Club. Datorita numarului mare de persoane inscrise, atelierul a avut loc in doua serii, de la ora 15:00 si de la ora 19:00. 

“M-am bucurat sa vad cat interes si pasiune a declansat primul workshop organizat de Atelierul de voce si muzica Loredana by Wonderstudio! De la mici la mari, toti cei prezenti au luat contact cu metoda Complete Vocal Tehnical, care va fi predata pentru prima oara in Romania de Lucia Ciobotaru, profesor licentiat! De abia astept sa ne intalnim la Scoala de vara!”, a spus Lori.

 

 

 

 

Caravana “Vocea Romaniei” ajunge pe 8 iunie in Cluj-Napoca, pe 15 iunie in Iasi si pe 22 iunie la Timisoara. Turul prin tara se incheie in orasele Bucuresti, cu preselectiile de pe 28 si 29 iunie, si Constanta (13 iulie). 

 

In total, peste 100 de oameni interesati de cursuri de muzica au participat la acest workshop, in cadrul caruia a fost prezentata metoda Complete Vocal Tehnic. Atelierul a fost sustinut de Lucia Ciubotaru, trainer international CVT, care are patru scoli de muzica in Olanda.

 

Pe langa scoala de muzica si concerte, Loredana va participa in juriul Vocea Romaniei pentru al patrulea an la rand.

 

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni