Loredana a primit titlul de cetatean de onoare al municipiului Onesti

Loredana a primit titlul de cetatean de onoare al municipiului Onesti

Aflata in turneu national Loredana a ajuns in cele din urma si la Onesti, orasul ei natal. Concertul pregatit de antrenoarea de la “Vocea Romaniei” a fost cu atat mai emotionant cu cat a avut loc pe scena pe carea aceasta s-a si lansat acum mai bine de 15 ani.

Seara a fost cu adevarat Magica pentru artista si asta pentru ca in public s-au aflat pe langa sute de fani  parintii ei, fosti profesori, dirigintele, colegi de clasa si prieteni din copilarie care au venit sa o vada din nou pe diva pe scena Casei de Cultura din Onesti.  Una din prezentele surpriza din timpul show-ului a fost Elena, fiica artistei, care a cantat o piesa impreuna cu mama ei.


"Vocea Romaniei" lanseaza in aceasta toamna varianta pentru copii




La finalul concertului Loredana a avut parte de o mega surpriza. Aceasta a primit titlul de Cetatean de Onoare al orasului Onesti in semn de recunostinta si apreciere pentru cariera uriasa pe care aceasta a construit-o in ultimii 20 de ani. “Aici am cantat pentru prima data, aici am aparut in fata publicului si a fost locul meu de antrenament. E cel mai bun public pentru ca este publicul meu drag si este acasa. Sunt mandra ca m-am nascut intr-un oras cu oameni onesti si frumosi! Va multumesc si va port in suflet oriunde as fi!!!”, a declarat Loredana. 

Loredana isi continua turneul “Magic” cu Piteşti - 31 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor, Tîrgu-Mureş – 1 aprilie, Palatul Culturii, Cluj-Napoca – 2 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor, Oradea – 3 aprilie, Teatrul “Regina Maria”, Timişoara – 5 aprilie, Filarmonica “Banatul”, Deva – 6 aprilie, Teatrul de Arta,  Sibiu – 7 aprilie, Casa de Cultura a Sindicatelor si  Chisinau pe 9 aprilie. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni