• PRO TV
  • Lili Sandu, aparitie ravasitoare intr-o rochie asimetrica. Incaltarile spectaculoase pe care a ales sa le poarte

Lili Sandu, aparitie ravasitoare intr-o rochie asimetrica. Incaltarile spectaculoase pe care a ales sa le poarte

Lili Sandu, aparitie ravasitoare intr-o rochie asimetrica. Incaltarile spectaculoase pe care a ales sa le poarte

Lili Sandu este o actrita si cantareata cunoscuta publicului pentru filmele si serialele de televiziune in care a aparut.

Lili Sandu a participat la "Ferma Vedetelor", acolo unde a fost protagonista multor scene care au facut deliciul fanilor. Desi are o silueta de fotomodel, vedeta s-a straduit sa faca fata activitatilor complicate, propuse de Nea Rata. In plus, Lili si-a demonstrat aptitudinile si in duelurile pe care le-a sustinut pe parcursul concursului. 

Citeste si: Andreea Banica, prima imagine cu burtica de gravida. Cum arata trupul vedetei la cea de-a doua sarcina

Desi unii dintre concurenti nu au considerat-o un adversar demn de luat in calcul, Lili a reusit sa ramana in "Ferma Vedetelor" pana aproape pe finalul competitiei. Din pacate, Lili Sandu a fost eliminata din concurs dupa ce a primit sase voturi in acest sens din partea fermierilor. 

Lili Sandu arata spectaculos dupa ce a parasit taramurile cipriote. Vedeta isi incanta acum fanii de pe retelele de socializare cu fotografiile pe care le posteaza, iar una dintre ele le-a atras atentia in mod special. 

Imbracata intr-o rochie asimetrica, Lili a reusit sa impresioneze cu silueta sa. Tinuta i-a pus in voaloare piciorele tonifiate, iar incaltarile de culoare rosie au fost de departe piesa de rezistenta. Fara urma de indoiala, Lili Sandu este posesoarea unui trup perfect si are o atitudine de diva absoluta.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni