Un student originar din Nigeria a facut show la Vocea Romaniei! Uite cum a cantat:

Un student originar din Nigeria a facut<span style="color:#f00;"> show la Vocea Romaniei!</span> Uite cum a cantat:

Anthony Icuagu, un tanar de 25 de ani originar din Nigeria si care in prezent e student la Regie/Film TV, i-a impresionat pe antrenorii de la Vocea Romaniei cu talentul sau.

El a cantat o piesa a trupei Kings of Leon – Use Somebody si i-a facut pe Moga, Smiley si Loredana sa se intoarca pentru a incerca sa-l castige in echipa lor. Cu totii au ramas foarte incantati de cat de bine vorbeste Anthony limba romana, iar Brenciu a comentat ca “probabil te-ai indragostit si de vreo romanca, e singura cale sa inveti romana cat mai repede”.

E bine ca esti la Regie/Film, poti sa-ti faci clipurile singur”, i-a spus Moga, care a incercat sa-l atraga de partea lui: “La un concurs care se numeste Vocea Romaniei, principala prejudecata este ca oamenii se gandesc ca vocea castigatoare trebuie sa fie a unui roman. Eu cred ca tu poti fi Vocea Romaniei, chiar daca esti originar din Nigeria!”.

“Am fost curioasa cum arati, am vrut sa-ti ascult vocea, am vrut sa ma bucur de nebunia de sunete pe care ai scos-o. Ai facut niste inflexiuni incredibil de frumoase, toate pe o stare extraordinara”, i-a spus si Loredana.

Smiley nu a avut de spus decat atat “I could use somebody like you in my team!” si l-a castigat in echipa lui, cu toate ca Lore a incercat sa-l faca sa se ragzandeasca, atragandu-i atentia ca i-ar sta mai bine langa o blonda. :)

Vezi AICI cum a cantat Anthony piesa "Use somebody"!

Vezi INTEGRAL emisiunea Vocea Romaniei pe voyo.ro!

Facebook.com/VoceaRomaniei

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni