• Emisiuni
  • Vocea României
  • Smiley, mai emotionat ca niciodata! 3 concurenti talentati, 3 voci puternice si 3 reprezentatii de nota 10

Smiley, mai emotionat ca niciodata! 3 concurenti talentati, 3 voci puternice si 3 reprezentatii de nota 10

Smiley, mai emotionat ca niciodata! 3 concurenti talentati, 3 voci puternice si 3 reprezentatii de nota 10

Dupa ce s-au straduit sa adune cat mai multe voci bune si cat mai multi concurenti cu potential, antrenorii trebuie sa renunte la o parte din ei. Cei 36 de concurenti au trecut de etapele auditiilor pe nevazute si confruntarilor, iar acum trebuie sa faca fata unei noi provocari: knockout-urile.

In formatii de cate 3, concurentii din aceeasi echipa vor urca pe scena. Componenta acestor formatii este stabilita de fiecare antrenor in parte, iar participantii nu au nici cea mai mica idee alaturi de cine isi vor interpreta melodia exersata la repetitii. 

Neprevazutul e cuvantul care descrie cel mai bine aceasta etapa a competitiei vocilor. 

Emotii, suspans si alegeri grele pentru antrenori

Smiley a fost antrenorul care a deschis etapa knockout-urilor. Antrenorul "a trimis in ring" trei voci de exceptie, care au impresionat in trecut. Maria Avramescu, Ion Barbu si Ramona Nerra au urcat impreuna pe scena si au interpretat pe rand piesele "Changing", "Boschetar" si "I Have Nothing". 


Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.
 
Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala.
Repetitiile le-au dat mari batai de cap celor trei concurenti, insa pe scena de la Vocea Romaniei acestia au stralucit. Pe masura ce reprezentatiile concurentilor se desfasurau in fata lui, Smiley a realizat ca are de facut o alegere extrem de dificila. 

La final, dupa 3 momente de exceptie, antrenorul a ales sa mearga mai departe cu Ramona Nerra. Frumoasa concurenta a interpretat piesa "I have nothing", iar momentul ei a fost unul incarcat de emotie. Publicul a amutit atunci cand a inceput sa cante, iar aplauzele s-au dezlantuit la finalul prestatiei sale muzicale. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni