• Emisiuni
  • Vocea României
  • Julie Mayaya, dezvaluiri despre iubitul ei: "Ne-am certat o data crunt, l-am suparat eu cu ceva". Reactia lui, foarte romantica

Julie Mayaya, dezvaluiri despre iubitul ei: "Ne-am certat o data crunt, l-am suparat eu cu ceva". Reactia lui, foarte romantica

Julie Mayaya, dezvaluiri despre iubitul ei: "Ne-am certat o data crunt, l-am suparat eu cu ceva". Reactia lui, foarte romantica

Cantareata a declarat ca nu este singura, ea avand de aproape un an o relatie cu un tanar mulatru si se inteleg foarte bine.

De cand sunteti impreuna? Locuiti impreuna?
Suntem impreuna de aproape un an de zile, nu locuim impreuna, dar suntem tot timpul eu la el, el la mine, deci cam da.

Poti sa il descrii in cateva cuvinte?
E inalt, simpatic, frumusel, atent, timid, retras, foarte posesiv, destul de gelos, avem momente cand eu sunt mai calma si el mai agitat si invers, ne completam unul pe celalalt.

Ce-ti place cel mai mult la el?
Ii place sa ma tachineze si dupa ce ma tachineaza si ma aduce la un anumit punct cu nervii, dupa aia e cel mai dulce om de pe planeta.

Cum rezolvati problema asta a timpului liber, pentru ca tu ai spus ca esti foarte ocupata si cum reusiti sa aveti timp unul pentru celalalt?
Si el are treburile lui, eu nu pot sa imi fac programul dupa programul lui si invers si incercam sa ne confruntam programele si sa petrecem mai mult timp impreuna, nu ne iese intotdeauna, dar exista intentie din partea fiecaruia si atunci cand reusim, ne bucuram unul de celalalt.

Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de la el, cel mai frumos lucru pe care l-a facut pentru tine?
Ne-am certat o data crunt, foarte tare si l-am suparat eu cu ceva si chiar daca era foarte suparat pe mine si nervos la culme, mi-a cumparat un trandafir rosu pe care il am si acum, e uscat, dar e pus la loc de cinste.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni