• Emisiuni
  • Vocea României
  • Julie Mayaya vorbeste pentru prima data despre iubitul ei. Castigatoarea de la "Vocea Romaniei" da detalii inedite din viata personala

Julie Mayaya vorbeste pentru prima data despre iubitul ei. Castigatoarea de la "Vocea Romaniei" da detalii inedite din viata personala

Julie Mayaya vorbeste pentru prima data despre iubitul ei. Castigatoarea de la "Vocea Romaniei" da detalii inedite din viata personala

Dupa castigarea concursului "Vocea Romaniei", agenda ei e din ce in ce mai incarcata. Julie Mayaya a vorbit in studioul ProFM despre planurile sale muzicale, dar si despre viata ei personala.

Frumoasa Julie a dezvaluit ca, pe plan sentimental, ii merge la fel de bine ca si in plan profesional. Are un iubit, mulatru si el, pe care l-a cunoscut in Bucuresti, cu care are o relatie foarte frumoasa. 

"Am cel mai celebru barbat in viata mea, sunt foarte multumita cu el" a spus cantareata, dupa ce Bogdan Nicolai a adus in discutie proaspata poveste de dragoste din Stefan Stan si Andreea Mantea.

"Participarea la Vocea Romaniei mi-a schimbat foarte mult viata. Imediat dupa concurs a aparut o avalansa de mesaje, felicitari, interviuri, emisiuni. Dupa care a urmat Revelionul, iar anul acesta am cantat in sase locatii in noaptea dintre ani, spre deosebire de anii anteriori cand cantam intr-un singur loc, “ a mai povestit Julie Mayaya la ProFM.

Cat despre planurile de viitor, isi doreste o piesa doar a ei, de ce nu si un album, dar pana atunci, in luna martie, o sa plece intr-un turneu prin tara, alaturi de Horia Brenciu.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni