• Emisiuni
  • Vocea României
  • Julie Mayaya si-a schimbat look-ul. Cu ce transformare spectaculoasa si-a uimit fanii castigatoarea concursului "Vocea Romaniei"

Julie Mayaya si-a schimbat look-ul. Cu ce transformare spectaculoasa si-a uimit fanii castigatoarea concursului "Vocea Romaniei"

Julie Mayaya si-a schimbat look-ul. Cu ce transformare spectaculoasa si-a uimit fanii castigatoarea concursului "Vocea Romaniei"

Julie Mayaya a impresionat o tara intreaga cu talentul sau, iar publicul a decis ca ea este cea care merita titlul de "Vocea Romaniei".

De cand a castigat concursul, Julie Mayaya a inceput sa se preocupe mai mult de felul in care apare in fata publicului. Frumoasa mulatra a urmat o dieta cu ajutorul careia a slabit 10 kilograme si si-a schimbat look-ul intr-un pictorial in care ar putea trece cu usurinta drept o artista internationala.

"Vocea Romaniei" este LIVE sambata, de la 20:30, la ProTV.



Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI

"Incerc sa mananc sanatos. Nu mai ciugulesc intre mese si nu mai mananc seara. Am renuntat la dulciuri, bombonele, ciocolatele. Azi am mancat o salatica. Asa ar trebui sa fac mereu", a povestit ea la AcasaTV.



Julie Mayaya a recunoscut ca a incercat o multime de diete, dar nu au dat rezultatul scontat. "Dupa ce le incheiam puneam mai mult decat dadusem jos", a spus cantareata. Prima tentatie a fost sa se infometeze, dar si-a dat seama ca aceasta nu era o solutie.

"Ar trebui sa fac si sport. Imi plac tenisul, inotul. Dar e mai complicat. O sa gasesc si energia necesara, o sa-mi fac si timp pentru miscare. Probabil ca o sa fac aerobic", a mai afirmat ea.



Foto: http://sirbuproduction.com

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni