Julie Mayaya, la 16 ani, pe vremea cand participa la show-ul "Alege A.S.I.A"

Julie Mayaya, la 16 ani, pe vremea cand participa la show-ul "Alege A.S.I.A"

Romanii au desemnat-o pe "congoveanca" Julie Mayaya ca fiind cea mai buna voce din cea de-a doua editie a show-ului de la ProTV.

Putini isi mai amintesc, insa, ca "Vocea Romaniei" 2012, Julie Mayaya, a participat la un alt concurs de talente marca ProTV. Este vorba despre show-ul "Alege A.S.I.A", in care componentele trupei mentionate isi cautau o colega de scena.

De 1 decembrie, sarbatorim impreuna 18 ani de ProTV. La multi ani, Romania! La multi ani, ProTV!

Plina de speranta a intrat in competitie si Julie care, chiar daca nu a castigat, a ramas legata de ProTV, iar destinul a facut ca un deceniu mai tarziu sa obtina marele trofeu "Vocea Romaniei".



Printre tinerele dornice de afirmare s-a aflat un alt nume sonor din industria muzicala actuala: Inna. "Am fost la multe preselectii: pentru "Alege A.S.I.A." etc. Ei, si eu, pentru ca nu eram atat de dezvoltata sau atat de frumoasa precum erau alte fete care concurau ca si mine, nu am castigat. La Constanta cred ca eram (...) eu eram ratusca neagra", a povestit ea.

De 1 Decembrie, ProTV e AL TAU! "Dansez pentru tine" alege marele castigator, "Vocea Romaniei" da startul show-urilor LIVE, iar "La Bloc" revine cu un episod-eveniment.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni