• PRO TV
  • Iubita lui Marius Moga, mai sexy ca niciodata. Tinuta cu care a atras privirile mai ceva ca un magnet

Iubita lui Marius Moga, mai sexy ca niciodata. Tinuta cu care a atras privirile mai ceva ca un magnet

Iubita lui Marius Moga, mai sexy ca niciodata. Tinuta cu care a atras privirile mai ceva ca un magnet

Bianca Lapuste este iubita lui Marius Moga de cateva luni bune, iar de daca pe vremea cand era la Iasi frumusetea ei nu era atat de cunoscuta, de cand se numara printre reporterii Stirilor ProTV, blondina i-a cucerit pe toti cu chipul sau angelic.

De ziua ei, Bianca Lapuste a publicat cateva imagini pe contul personal de Facebook, iar fanii au reactionat imediat. Blondina a publicat cateva fotografii pe care le-a facut pe una dintre cele mai celebre strazi din lume, Fifth Avenue, iar tinuta pentru care a optat este una dintre cele mai sexy.

 

O rochie neagra, mulata, i-a scos in evidenta formele frumos lucrate, palaria aleasa i-a oferit eleganta, tocurile inalte si blana au fost elementele care au completat perfect tinuita, iar in final Bianca a atras toate privirile.

 

"Fericita, iubita ai binecuvantata ! Asa ma simt acum, la 21 de ani. Va multumesc pentru fiecare vorba buna, pentru fiecare urare facuta din inima ! Ati contribuit la cea mai coplesitoare zi din viata mea! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot!", a scris ea in descrierea imaginii. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni