• Emisiuni
  • Vocea României
  • Iti mai amintesti de Sanziana Niculae de la "Vocea Romaniei". Schimbarea de look care i-a lasat pe toti fara cuvinte

Iti mai amintesti de Sanziana Niculae de la "Vocea Romaniei". Schimbarea de look care i-a lasat pe toti fara cuvinte

Iti mai amintesti de Sanziana Niculae de la "Vocea Romaniei". Schimbarea de look care i-a lasat pe toti fara cuvinte

Sanziana Niculae, finalista lui Marius Moga la "Vocea Romaniei", a cucerit publicul cu vocea sa puternica, pe care multi au comparat-o cu cea a Shakirei. 

Dupa terminarea competitiei in care a ocupat locul al doilea, tanara s-a concentrat pe studiile sale, insa a ramas dedicata in continuare primei sale iubiri, muzica.

Sanziana Niculae a devenit solista trupei de symphonic power metal Invictus, din care mai fac parte alti trei tineri talentati: chitaristul Stefan Beres, Costi Dominteanu la clape si tobosarul Andrei Curaliuc.

Cei patru au lansat de curand prima piesa "REvolution": "In sfarsit a venit ziua pe care o asteptam de atat timp! Suntem foarte fericiti ca lansam prima noastra piesa azi, 'REvolution' ! Am depus multa munca si suflet si speram ca acest lucru sa fie simtit si de catre voi !", a scris Sanziana pe pagina de Facebook.

 

Nici look-ul Sanzianei nu a ramas la fel: de la pustoaica timida care a urcat pe scena de la "Vocea Romaniei" acum, tanara a adoptat un look mult mai indraznet, care sa se potriveasca cu stilul de muzica pe care il canta acum. Fanii sunt extrem de incantati sa vada ca dumul ei in muzica este incununat de succes si ca nu se va opri aici. 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni