Pe data de 1 iunie, Lori a lansat un nou single alaturi de Inna, Antonia si Alexandra Stan. Primul piesa a celor 4 fete "Call the Police" este si prima melodie a proiectului GGirls.

Videoclipul a fost filmat la Palatul Noblesse din Bucuresti, in regia lui Roman Burluca. Daca pe Inna, Antonia si Alexandra Stan le vedem destul de des pe micile ecran, surpriza a fost Loredana Ciobotaru, care a revenit cu un look nou.


Inna a dominat topurile de anul trecut cu Diggy Down, dar si cu Bop Bop, pentru ca pe final de 2015 sa o ascultam cu Yalla. INNA, artista care a cucerit o lume intreaga cu melodiile sale si care se bucura de un succes rasunator la nivel international, va fi antrenoare in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Antonia a colaborat recent cu baietii de la Carla's Dreams pentru piesa Suna-ma, dupa ce a lansat o piesa impreuna cu Alex Velea, Vorbeste lumea. Alexandra Stan tocmai a venit cu videoclipul pentru Ecoute, dupa ce ne-a oferit un nou album, promovat prin intermediul track-ului Balans.

Tu ce parere ai despre aceasta colaborare?