Irina Rimes lanseaza „Cel mai bun prieten”, a treia piesa din „Trilogia II”

Irina Rimes lanseaza „Cel mai bun prieten”, a treia piesa din „Trilogia II”

Dupa „Beau” si „In locul meu”, Irina Rimes lanseaza cea de-a treia piesa a „Trilogiei II”. „Cel mai bun prieten”, o coproductie Global Recors si Quantum Music, vine cu un vibe diferit si un mesaj pozitiv, personal si marcheaza o noua etapa pentru artista, una cu si mai multa atitudine si incredere.   

Cel mai bun prieten este prima piesa despre mine si odata cu ea incepe o noua directie in muzica mea. Este o piesa in care se va regasi fiecare”, spune Irina. 

Cu versuri sensibile, dar puternice, care tradeaza o atitudine increzatoare in fortele proprii, piesa „Cel mai bun prieten” incheie intr-o nota pozitiva „Trilogia II”. Piesa a fost compusa de Irina Rimes si Alexandru Cotoi, versurile ii apartin artistei, iar productia lui Alexandru Cotoi. Regia videoclipului este semnata de catre Bogdan Paun si imaginea de Alexandru Muresan, intr-un concept semnat de NGM Creative si produs de Loops Production.  

„Trilogia II” evoca lupta continua, dar uneori in van, dintre individ si soarta si subliniaza ideea ca orice decizii am lua, destinul este unul prestabilit.  

Industria muzicala romaneasca a fost cucerita si de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, asa ca, pe langa succesul pe care l-a inregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei. Cantarete precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului si au lansat piese scrise de catre artista de peste Prut.

In plus, artista s-a remarcat si pe plan international dupa ce a semnat un contract cu Universal Music Franta si a lansat piesa “Vivons Les”, interpretarea in limba franceza a single-ului “Visele”. De asemenea, Irina Rimes s-a facut remarcata si pe continentul asiatic, mai exact in Kazahstan, acolo unde a fost premiata la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alaturi de Dj Sava pentru piesa “I Loved You”.

Irina Rimes este absolventa de Conservator, iar publicul din Republica Moldova a cunoscut-o odata cu emisiunea “Fabrica de staruri”. Participarea la concurs i-a deschis orizonturile si astfel a ajuns sa colaboreze cu producatori muzicali din Romania. Succesul a venit imediat dupa ce Irina a intrat in portofoliul Quantum Music, impreuna cu ei a lansat hit-ul „Visele”, dar si prima trilogie din industria muzicala romaneasca, „Iubiri secrete”.

Asculta noua piesa lansata de Irina Rimes!

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.      

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni