• PRO TV
  • Irina Rimes lanseaza a doua piesa din "Trilogia II". Vezi cum arata videoclipul piesei "In locul meu" - VIDEO

Irina Rimes lanseaza a doua piesa din "Trilogia II". Vezi cum arata videoclipul piesei "In locul meu" - VIDEO

Irina Rimes lanseaza a doua piesa din "Trilogia II". Vezi cum arata videoclipul piesei "In locul meu" - VIDEO

„Trilogia II” semnata de Irina Rimes continua cu a doua piesa, „In locul meu”. 

Dupa ce a lansat de curand prima melodie a acestei trilogii, „Beau”, Irina continua acest proiect original despre  realitati alternative care conduc spre acelasi final cu piesa „In locul meu”.  

Irina Rimes – In locul meu


Textul piesei este scris de Irina, iar productia le apartine lui Costin Bodea si Alexandru Cotoi. Intreg proiectul beneficiaza de o productie video aparte, in care cele trei videoclipuri, impreuna cu un intro si un outro ce contin cheia intregii povesti, formeaza un scurt metraj cinematic. 

„Trilogia II” evoca lupta continua, dar uneori in van, dintre individ si soarta. Irina este pusa fata in fata cu variante alternative ale realitatii, concluzia povestilor fiind insa de fiecare data aceeasi, indiferent de drumul ales pe parcurs. In cadrele din intro-ul Trilogiei, fanii o pot vedea Irina aflata fata in fata cu trei usi albe, pe un platou de televiziune.

Prezentatorul o indeamna pe artista sa aleaga una dintre usi, respectiv una dintre variantele realitatii artistei. Odata cu lansarea single-ului „In locul meu”, se dezvaluie si alegerea Irinei: ea intra pe cea de-a doua usa.

Ca si in cazul albumului „Despre el”, videoclipurile au fost realizate de catre NGM Creative, in conceptul lui Dan Floroiu si al lui Bogdan Paun, DOP Alexandru Muresan si regie Bogdan Paun. Productia videoclipului a fost realizata de catre Loops Production. 

Piesa este o co-productie Global Records si Quantum Music. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni