• Emisiuni
  • Vocea României
  • Irina Rimes, despre calitățile unui concurent la Vocea României: "O voce foarte bună, dar fără personalitate, e degeaba"

Irina Rimes, despre calitățile unui concurent la Vocea României: "O voce foarte bună, dar fără personalitate, e degeaba"

Irina Rimes, despre calitățile unui concurent la Vocea României: "O voce foarte bună, dar fără personalitate, e degeaba"

Într-un video exclusiv pentru protvplus.ro, Irina Rimes a dezvăluit care sunt criteriile după care își alege concurenții și cum  trebuie să fie vocea care îi întoarce scaunul. 

În cel de-al nouălea sezon al emisiunii ”Vocea României”, Irina Rimes se confruntă cu Smiley, Tudor Chirilă și Horia Brenciu în cea mai tare competiție a vocilor. 


"O voce foarte bună, dar lipsită de personalitate, lipsită de un motor lăuntric, e degeaba.  Vocea României este o mare posibilitate pentru cei care știu să se folosească de ea. 

Contează foarte mult cât de mult îți dorești să-ți atingi visul și care e energia ta pe care o emani ca să aduni oameni telentați în jurul tău. ", spune Irina Rimes.


 Poți vedea interviul integral în clipul de mai jos : 



Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni